2777
2789

بچه ها بهم نخندین من دختر حساس و عاشق شدیدیم

بعد نامزدم هرروز صبح چون از ۶ میره من خوابم تا ۹ اون صبح بخیز سلام میگ دیگ همیشه من رو این نوضوع حساسم ک اون بگ اول انرژی میگیرم خب البته شاید بگید توهم یگو اوایل ن ولی الان اخر هفته من اول میگم چون زودتر بیدار میشم ولی ارروز صبح اون اول میگ چون از ۶ بیداره ولی گاهی پیش میاد نگ طبعیه؟؟؟؟ مثلا امروز یهو بیدار شدم هیچی نداده انلاینم شده ولی صبح بخیر نداده منم گفتم یادت میده منو راحت باش گفت یادم نمیره

هرروز اون اول باید بده

یعنی حق با منه یا اون؟ اگ نده میپرم بهش اللن دارم دق میکنم چرا نداده بود چون ی چییزی شده ک من از خدا خواستم بیشتر هوامو داشته باشه عشقم تو این شرایط خدا انگار لج کرد صبح بخیرشم نگفت😔😔دارم دق میکنم ی چیزی بگید توروخداا قسم😔😔😔

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله میری سر خونه زندگیت دیگه به صبح بخیر فکر نمی کنی از بس چالش داری

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

حق داری 

بگو هر کی همین ک چشمشو وا کرد باید پیام بده 😆من اینطور بودم 

ولی لازم نیست بخاطرش انقد خودتو اذیت کنی 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

عزیزم این حساسیت ها طبیعیه حتما سنت هم کمه منم مثل تو بودم تو نامزدی ولی الان که بچه دارم گاهی جدا از هم شده بخوابیم و عین خیالم نبوده عادی میشه برات یه مدت که بگذره 

حساسی زیاد

یعنی اون حق داره؟؟

اصا بلد نیستم قانونش چیه

من میگم هرروز باید اون بگ اول ی روز نگ انقد کلافم بهشم میپرم تازه😔😔اخه لعنتی انلاینی چرا نگفتی گفت یادم نمیره

اره خیلی حساسنمم بخدا خیلی ب خصوص الان بیشتر بهش نیاز دارم از خدا خواستم هوامو بیشتر داشته باَشه اما....

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
چن سالتونه؟

۲۲ اون ۳۱

😂😂😂😂خدایی خودت به خودت حق میدی که ما بدیم😥

نه خب یعنی مشکل منم اون حق داره؟؟؟ یا من؟؟؟

اخه من خیلی حساسم میگم باید باید اول اون بده همیشه بخدا نده تا اخر شب انرژی ندارم فکروخیال منفی میاو😥

چندسالته؟ 😑

خداوکیلی این مسائل و گیردادنا چیه😑

اخه این چیزیه ک واسش ناراحتی پیش بیاری

وای سرم سوت کشید🤯

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️