زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=400512209]من مدتی کار کردم خیلی بی پولی و بدبختی داشت تا به درآمد برسه یعنی پوست آدم کنده می ...
حقوق خوندم
کارم در زمینه تجارت و صادرات هست
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
وای یعنی چی 🥲یعنی اینقدر طول میکشههههه😨🥺راهی هست با فریلنسری در عرض یکسال به درآمد برسم؟
من تجربه ندارم
کلا به پروسه کار و درآمد به دید حرفه ای نگاه میکنم تا رویایی
اگر اینجوری بود که الان همه فریلنسر با درآمد بالا بودن کارمند نداشتیم
واسطه بین شرکت های تولید کننده داخلی و وارد کننده و تجار خارجی هستم