2777
2789
عنوان

به این دوستم پیام بدم یا ن دلم خیلی واسش تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 28 پست

با تو نیستم عزیزم بهت بر نخوره یه دوست سیریش دارم اصلا ول نمیکنه خیلی پرروهه ازش خوشم نمیاد ول کن نیس عزیز من ازت خوشش نمیاد زوری که نیس خیلی دوست داشته باشه سراغتو میگیره به جاش یکی از دوستام یه شهر دیگس مدام با هم حرف میزدیم 

اوووووه چه خبره من یکی زنگ بزنم تا ۵ بوق جواب داد ک هیچ نداد دیگه زنگ نمیزنم ۵ بار گفتی بریم بیرون پ ...

میگم ک هرسری قانعم میکرد مثلا میگف عمم خونمونه یا به خدا امتحان دارم فردا دو تا و اینا من خر باور میکردم ولی دیدم همون هفته رفته بیرون تازه عکسم گذاشته پروفایل😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ک هرسری قانعم میکرد مثلا میگف عمم خونمونه یا به خدا امتحان دارم فردا دو تا و اینا من خر باور می ...

به هر دلیلی اصلا گفت دارم میمیرم دیگه نگو توهم برو رفیقای خودتو پیدا کن ولش

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
میدونی اخه خیلی بچه بودم وگرنع انقد وابستش نمیشدم

بله میدونم چون خودم ضربه خوردم و بزرگ شدم چنین تصمیمی تو زندگیم گرفتم. کلا یجوری زندگی میکنم طرف نخاد باشه، قیدشو می زنم. چون فهمیدم زندگی ارزش نداره فدای غصه خوردن برا آدما شه. خیلی کوتاهه و خودم مهم ترم. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
[QUOTE=208699947]به هر دلیلی اصلا گفت دارم میمیرم دیگه نگو توهم برو رفیقای خودتو پیدا  اره واق ...

آره گلم بیخیالش

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
تو فک نمیکنم بخاطر رفتار یا ذاتت ازت کناره گیری کرده باشه 😑

اون با دخترایی دوس داش بپره ک خیلی دیگه اوپن بودن خونه پسر و اینا میرفتن البته خودش اونجوری نبود ولی من در اون حد نبودم شاید به خاطر همونه

منم دو تا دوست اینشکلی داشتم بعد که مدرسه هامون جدا شد باهاشون ارتباط تلفنی داشتم .چندین بار حس کردم رفتارشون تغییر کرده. سرد برخورد میکنن و انگار مایل به ادامه دوستی نیستن .منم تصمیم گرفتم دیگه سراغی نگیرم ازشون .جالبه بعد از تصمیم من و قطع ارتباط تلفنی از سمت اونا هم نه پیامی اومد نه زنگی زده شد !کاش زودتر به این دوستیا پایان بدیم و تکلیف خودمون رو روشن کنیم . الکی وقت و زندگی مون رو هدر ندیم .

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...