2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتین اوایل نامزدی وازدواج کدوم کارهارونمیکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 55 پست

در مورد پوششم بیشتر گیر میدادم

الان بهتر شده و ازادترم

اما اوایل اذیت شدم.نه اینکه چادر کنه سرم اما جوراب پوشیدن و مو یکم بیرون نباشه و...

اللن اما خودش مانتو جلو باز و شلوار قد۹۰پیشنهاد میده

سه چهار سال اول الکی دلخوری پیش می اوردیم

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم درسته الان دوستم همین مشکلوداره شوهرش ازاول خرج نکرده چون دوستم شاغل بوده الانم به دوستم میگه ق ...

مال منم اویل رو دادم حالا مثلا بگم 200 همونو میزنه نمیکنه 10 تومن بیش تر بریزه خسیس

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

قدم اول من ازدواج نمیکردم تا مستقل نشدین ازدواج نکنین تا مستقل نشدین ازدوااج نکنین

،بعد حالا شد نمیذاشتم همینجوری دعوتم کنن بفهمم بله برونمه یعنی سردعوت الکی نمیرفتم خونشون حتما مناسبتو بپرسین

بعد هررفتار همسرمو یاداوری میکردم ک بعد ازدواج قراره چندبرابرشو ببینیها این اولشه تازه اینه!

بعد نمیذاشتم ببرنم دکتر چکاپ پرده بکارت

شروط عقد مینوشتم حق تحصیل حق مسافرت و حق های مسلم دیگمو

خانوادتون بدترین خانواده دنیا باشنم نگین ب شوهر لامصبتون نگین، شما گاهی دلتون میلرزه برا خانوادتون اونموقع ب اون حق اضافه حرف زدن میدینو نمیذاره ببینیشون

انقد تو هزینه ها و خرید باشون راه نمیومدم و قناعت نمی‌کردم 

وای خاهرمنم اینجوری بودادم چ میدونه میگه بزارزندگی کنیم چ میدونه طرف شیشه خرده داره درک نداره سوارمیشه وفتی باهاش راه میای

قبول نمیکردم با مادرشوهر باشم

بیشتر خرج میکردم طلاهامو نمیفروختم 

با مادرش دهن به دهن نمیشدم و با سیاست تر برخورد میکردم 

کمتر دعوا و قهر میکردم با شوهرم و خیلی چیزای دیگه .....

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍