2777
2789

من که تا الان نسخه اصلی واسش گرفتم چون احساس میکنم بلاخره با اینا روبه رو میشه  چه خونه فامیلی دوستی چه بعدا تو گوشی جایی میگم واسش عادی بشه 

ولی باز مطمعن نیستم شما چیکار میکنید دلیلتون چیه ؟

نسخه اصلی

من سانسورچی نیستم .  

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه هام ۹ سال و ۵سال هستن سانسور شده می بینن . ولی براشون توضیح دادم که همون جور که ما به غذایی که میخوریم دقت میکنیم مناسب و به اندازه سن خودمون باشه دیدن برنامه های مختلف هم باید مناسب سنمون باشه . بنابراین وقتی انتخاب دست خودمونه برنامه مناسب سن خودمون می بینیم . شاید سه یا چهار بار کارتون بدون سانسور هم بهشون نشون دادم که بدونن ماجرا چیه و گفتم که این چیزا برای وقتیه که ادما بزرگ میشن بهتره بچه ها بهش فکر نکنن . و در موردش فقط با خودم حرف میزنن .خودشون هم عادت کردن به این شرایط

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب چندسالشه؟ از بچگی بخاد اینارو بفهمه فک نمیکنم درست باشه همونقدم کنجکاو میشه ولی کلاس دوم سوم اره ...

الان هفت  بعد احساس میکنم اتفاقا از بچگی ببینه عادی میشه ولی از یه سنی به بعد کنجکاو میشه یهو ببینه نمیدونم باز

الان هفت  بعد احساس میکنم اتفاقا از بچگی ببینه عادی میشه ولی از یه سنی به بعد کنجکاو میشه یهو ب ...

اخه عادی شدنشم خوب نیست یجورایی دیگه فک میکنه انجام اون کارا عیبی نداره بالاخره ادم باید مراقب باشه ن ازاینور بوم بیوفتن ن اونور ک عقده ای شن فک کنن چ چیز خاصیه هرچند بنظرم همون مدرسع رفتن برا باز کردن چشو گوش بچه ها کفایت میکنه

نظر من به اینکه باسانسور

گاهی اوقات ادم بچه‌هایی رو تو جمع و عروسی و خیابون میبینه که شیرینی نداره و باعث میشه مادرای دیگه بچه‌هاشون رو از اون بچه دور کنن تا فکر بچشون به جاهای منحرف کشیده نشه

هر چیزیی سن و حد خودش رو داره

از الان بخوان با جیزهایی که برای بزرگسال‌هاست روبرو بشن خوب نیست

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

من بچه داداش خودم ب شخصه پنج سالشه اصلا رعایت نمیکنن ن داداشم و ن زنداداشم ینی پوشش درستی ندارن جلوش توخونه یا فیلمایی میبینن ک صحنه داره و فک میکنن نمیفهمه درصورتی ک قشنگ متوجه این موضوعا میشه بخصصوص الان ک ی داداش کوچیک داره من حس میکنم خیلییی دیگه میفهمه اصنم خوب نی یجورایی مث بلوغ زودرسه والا ما تاراهنمایی نمیدونستیم بعدشم ک فهمیدیم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد بهتره هرچی ت سن خودش باشه

نظر من به اینکه باسانسور گاهی اوقات ادم بچه‌هایی رو تو جمع و عروسی و خیابون میبینه که شیرینی نداره ...

من با شما موافقم. من اگر فرزند داشته باشم، حتما با سانسور کارتون ها رو بهش نشون میدم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نظر من به اینکه باسانسور گاهی اوقات ادم بچه‌هایی رو تو جمع و عروسی و خیابون میبینه که شیرینی نداره ...

نظر شما متین 

منتها اول که انیمیشن ها چیز خاصی ندارن چون برای بچه هان فقط صحنه بغل کردن دارن و صحنه بوسیدن لپ خیلی خیلی کم  بعد من خودم دیدم پدر مادر های که بچشون رو چشم و گوش بسته بار اوردن و واقعااا بچه ها اسیب دیدن و متاسفانه عقده ای شدن منم دلم میخواد این بلا سر  من نیاد 

بازم نمیدونمممم ولی فک میکنم اگه این پسر بچه روابط با جنس مخالف  براش عادی باشه کم تر سراغش بره و حتی کم تر گول بخوره و بعدا با من راحت تر باشه 

باز هم نمیگم حق با منه من دلایلمو گفتم 

من بچه داداش خودم ب شخصه پنج سالشه اصلا رعایت نمیکنن ن داداشم و ن زنداداشم ینی پوشش درستی ندارن جلوش ...

توجه کنید من نگفتم فیلم های نا مناسب گفتم انیمیشن که ته انیمیشنا بغل کردنه یا بوس از لپ  منم قبول دارم یه فیلم و سریال های به هیچ وجه مناسب سن بچه ها نیست

ولی در کل ممنون بابت نظرتون