2777
2789
عنوان

ورم صورت بعد از واکسن سینوفارم

299 بازدید | 26 پست

سلام خانما. سمت راست صورتم بعد از زدن دوز اول واکسن ورم کرده الان ده روز گذشته هنوز خوب نشده، دکتر هم رفتم میگه صبر کن خسته شدم دیگه

کسی میدونه باید چی‌کار کرد؟

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

من زدم خداروشکر علائمی نبود یعنی چجور ورم کرده 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زدم خداروشکر علائمی نبود یعنی چجور ورم کرده 

شب یکم پایین تر از شقیقم درد میکرد، صبح که بیدار شدم دیدم فکم درد میکنه به سختی غذا خوردم بعد از ظهرش ورم کرد انگار اوریون گرفتم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
چیزای سرد نخوردی؟ چون بعد واکسن اصلا نباید خوراک سرد خورد

نه والا فقط شیر فک کنم خورده بودم

شب یکم پایین تر از شقیقم درد میکرد، صبح که بیدار شدم دیدم فکم درد میکنه به سختی غذا خوردم بعد از ظهر ...

وای عزیزدلم 🥺دکتر گفت بهتر میشع ؟کاش برید همون مرکزی که واکسن زدید بهش بگید همچین علائمی دارم تا راهنمایی کنن

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
واقعا؟؟؟زیاد باد کرده؟

اولش خیلی بود الان داره کمتر میشه ولی سرعت از بین رفتنش خیلییی کمه فک کنم بیست روز دیکه طول بکشه

شاید لخته خون داری برو ازمایش

رفتم گفت ندارم شکر خدا و واکنش طبیعی بدنم بوده به واکسن