هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 عنوان ورم صورت بعد از واکسن سینوفارم 299 بازدید | 26 پست سلام خانما. سمت راست صورتم بعد از زدن دوز اول واکسن ورم کرده الان ده روز گذشته هنوز خوب نشده، دکتر هم رفتم میگه صبر کن خسته شدم دیگهکسی میدونه باید چیکار کرد؟ زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید. 1400/06/29 | 19:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 وای یا خدا 😨😨 وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
sh_shaqayeq عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2999 من زدم خداروشکر علائمی نبود یعنی چجور ورم کرده ♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
131samiyar عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 2967 چیزای سرد نخوردی؟چون بعد واکسن اصلا نباید خوراک سرد خورد زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 وای یا خدا 😨😨 😭😭😭😭 زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
reyhan_۲ عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 3477 وای الهی خوب بشی تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 من زدم خداروشکر علائمی نبود یعنی چجور ورم کرده شب یکم پایین تر از شقیقم درد میکرد، صبح که بیدار شدم دیدم فکم درد میکنه به سختی غذا خوردم بعد از ظهرش ورم کرد انگار اوریون گرفتم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
خسته_از_ترکیدن عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 2641 من زدم خداروشکر علائمی نبود یعنی چجور ورم کرده منم من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 😭😭😭😭 ان شالله خوب شی گلم وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 چیزای سرد نخوردی؟ چون بعد واکسن اصلا نباید خوراک سرد خورد نه والا فقط شیر فک کنم خورده بودم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
sh_shaqayeq عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 2999 شب یکم پایین تر از شقیقم درد میکرد، صبح که بیدار شدم دیدم فکم درد میکنه به سختی غذا خوردم بعد از ظهر ... وای عزیزدلم 🥺دکتر گفت بهتر میشع ؟کاش برید همون مرکزی که واکسن زدید بهش بگید همچین علائمی دارم تا راهنمایی کنن ♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 واقعا؟؟؟زیاد باد کرده؟ اولش خیلی بود الان داره کمتر میشه ولی سرعت از بین رفتنش خیلییی کمه فک کنم بیست روز دیکه طول بکشه زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
هات_داگ_پنیری مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 شاید لخته خون داری برو ازمایش رفتم گفت ندارم شکر خدا و واکنش طبیعی بدنم بوده به واکسن زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.