2777
2789
عنوان

ورم صورت بعد از واکسن سینوفارم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 26 پست
وای عزیزدلم 🥺دکتر گفت بهتر میشع ؟کاش برید همون مرکزی که واکسن زدید بهش بگید همچین علائمی دارم تا را ...

اره دکتر گفت واکنش بدنم به واکسن بوده

وای مرسی گفتی اصلا به ذهنم نرسیده بود😘

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکتر گفت واکنش بدنم به واکسن بوده وای مرسی گفتی اصلا به ذهنم نرسیده بود😘

خواهش میکنم عزیزدلم انشالله که چیزی نیست زیاد استرس به خودت نده 🌹❤

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
خواهش میکنم عزیزدلم انشالله که چیزی نیست زیاد استرس به خودت نده 🌹❤

مرسی عزیزم سلامت باشی همیشه ان شا الله😘🥰

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
مرسی عزیزم سلامت باشی همیشه ان شا الله😘🥰

خواهش میکنم 🌹فداتشم❤

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
دارویی چیزی مصرف کردی برا ورمت؟!بهتر شدی

آمپول داد زدن تو سرم ولی اسماشون سخت بود. یادم نموند

یه بار ۲۴ شهریور این آمپولا و سرم رو زدم هیلی بهتر شد توی یکی دو ساعت

ولی امروز دوباره زدم تاثیری نداشت اصلا😑 گفت به خاطر قرص ضد بارداری اینطوری شدم احتمالا

آمپول داد زدن تو سرم ولی اسماشون سخت بود. یادم نموند یه بار ۲۴ شهریور این آمپولا و سرم رو زدم هیلی ...

ن برا واکسنه،یکیو می‌شناسم دو روز بعد واکسن صورتش باد کرد سینوفارم زده بود،ولی دکتر گفت حساسیت ب میگو یا غذا بوده آمپول تو سرم بهش زدن چندتا قرص ک برا چربی خون و حساسیت و... بود امروز دیدمش تا ورمش رفته.اول پشت گوشش باد کرد بعد اومد سمت پیشونیش.یه هفته ای طول کشید 

خدایا شکرت  
ن برا واکسنه،یکیو می‌شناسم دو روز بعد واکسن صورتش باد کرد سینوفارم زده بود،ولی دکتر گفت حساسیت ب میگ ...

مرسی از کامنتتون❤️ کاش به منم این داروها رو میداد خسته شدم دیگه از ورم😑

اولش خیلی بود الان داره کمتر میشه ولی سرعت از بین رفتنش خیلییی کمه فک کنم بیست روز دیکه طول بکشه

منم  مثل شما شدم،یعنی کلا چشمام پف کرده  هرکه منو میبینه  میگع  تازه ازخواب بیدار  شدی   نمیدونم جیکار کنم☹😥

منم  مثل شما شدم،یعنی کلا چشمام پف کرده  هرکه منو میبینه  میگع  تازه ازخواب بیدا ...

ولی بعد تقریبا ۴ ماه کامل خوب شدم

اما نگران نباش، چند نفر از نی نی سایت خصوصی بهم گفتن بیست روزه خوب شدن