2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین

133 بازدید | 25 پست

خانوما بچم یک سالو نیمشه سرما خورده داروهاشو اصلا نمیخوره ب زور یکم بریزیم تو حقلش در جا هم میاره بالا چیکار کنم خیلی شدید سرفه میکنه چیز گیاهی چیزی نیست بی خطر باشه بهش بدم خوب شع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی بچه منم اینجوری ازیکسالگی نه زینک میخوره نه آهن نه اد موندم چکارکنم

پسر من میخورد قطره هاشو حالا چند روزه داروهاشو به زور بهش میدم از ترس نزدیکم نمیاد قطره اد و اهنشم نمیخوره میگ شاید داروهای سرماخوردگیشن

باهاش حرف بزن قانع کن به زبان بچگی در ضمن عسل خوبه ولی برابچه زیر دوسال کاملن ضرر داره ندین توصیه نمیشه پنیرک برا چرک خوبه دارو گیاهی چهارتخم خوبه دانه به تو آب خیس کنی قوام اومد بدی 

باهاش حرف بزن قانع کن به زبان بچگی در ضمن عسل خوبه ولی برابچه زیر دوسال کاملن ضرر داره ندین توصیه نم ...

عزیزم نمیفهمه اصلا میگم بابا بخوره من بخورم میزاریم روبرو دهنمون سرنگو ادا مزه مزه درمیاریم میگیم توهم بخور ولی لب نمیزنه

چطور خوب میشه پس پسرمن خیلی سرفع می‌کنه حتی تو خواب

دختر من سرفه نمیکنه همیشه تب میکنه که با تب بر هم پایین نمیاد اونم که نمیخوره یا بالا میاره 

هیچی دیگه با جنگ و دعوا و گریه و زاری به خوردش میدم بالا هم میاره دوباره میدم یه استامینوفن ساده رو نمیخوره مجبوری باید بدی بخوره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤