2777
2789
عنوان

دیگه باورت ندارم

207 بازدید | 37 پست

من توی تمام شرایط بد وقتی بخاطر بنده هات احساسات بدی و تجربه کردم حتی ذره ای به خودم اجازه ندارم مثل خودشون دل بشکنم،گفتم منم خدایی دارم خدای من به نیت آدم ها نگاه میکنه.

گفتم خدا سزای همه رو میده و همه رو همون طوری که زخم زدن مجازات میکنه و واسه کسی که سعی کرده آدم خوبی باشه هم پاداش هایی داره.

فکر میکنم کل زندگیم توی تاریکی زندگی کردم و خودم گول زدم!!

من همیشه این باور و داشتم ولی هیچ وقت توی زندگیم همچین چیزی ندیدم!!!!

تو به آدمایی که دل منو و شکوندن برکت های زیادی دادی زندگیشون پر از خوشی و سلامتی و خرید و مسافرته در حالی که زندگی منی که سعی کردم دل نشکنم اینه!!

اصلا تو وجود داری؟؟اصلا خدا واقعیه؟؟

اگه واقعی باشه هم به نظر میرسه خدا مورد علاقه های خودش رو داره و کلااااا هم مجازات و این چیزا واسش الکیه

شایدم تو فقط به من علاقه ای نداری

چون هر وقت از کسی پیشت شکایت کردم بعدش زندگیش و گل و بل بل کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر داشته باش عزیزم تو هر کاری مصلحتی هس تو همچنان خوب باش منم خیلی سختی ها کشیدم کارما رو هم دیدم ک ...

هیچ مصلحتی وجود نداره عزیزم  وقتی بهت نده میخوای بعد مرگت بده

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

آدمای خوب در عذاب و بدترین آدما در خوشی و رفاه؟؟

این رسم زندگیه این دنیا بیهوده است اونا رو خدا در خوشی هایی که گناه بزرگی داره غرق میکنه و زندگی آبدیشون از دست میده ولی فرد خوب حتی برای کوچکترین گناهش هم تقاص پس میده تا اون دنیا راحت باشه. ببین از زندگی فقط سلامتی بخواه باقیش راحت میشه گذر کرد ازش

خدا رو تو زندگیت نداشته باشی روی آرامش نمیبینی

از کودکی تا ب الان نداشتم جمع کنید این خرافات و انسان برای اینکه ذهنش آروم بشه با یکی حرف میزنه اتفاقاً وقتی داشتمش ازش خواهش میکردم جان عزیز ترین کس مو گرفت شمام دارید خودتونو گول می‌زنید 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞