nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 عنوان خرم آبادی ها بیان 2231 بازدید | 61 پست بچه ها شوهرم میخواد کارش منتقل شه اونجا بنظرتون کدوم محله خوبه بین این سه تا(خیرآباد،گلدشت غربی و گلدشت شرقی) و بگید چه جاهایی ازش و اینکه امکاناتش خوبه یا نه مرسیی 😍😍 غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺 1400/06/29 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 سلام خرم ابادی ها😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دخترکوچولویباباش عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1894 قاضی آباد خونه بگیر سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
___negarin عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 988 عزیزم من خرم ابادم این قسمتایی که اسم بردی مال پایین شهرن خیر اباد که فکر منم خیلی دیگه خارج شهره گلدشتا بهترن
sahar70 عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 5283 خیر آباد که اصلا گلدشت ها بهترن ولی خوب نیستن جای متوسط رو به پایینه فک کن از مرکز شهر دوری تو گلدشت هشدار..که آرامش ما را نخراشی.
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 قاضی آباد خونه بگیر رهن و اجارش چطوره غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
جگروز عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 2757 کجایی هستی خودت؟ گلدشت خوبه ولی پایین شهره یعنی از مرکز شهر دوره.خیلی شهر قشنگیه و بسیار خوش اب و هوا امکاناتشم خوبه پیشاپیش خوش اومدی
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 عزیزم من خرم ابادم این قسمتایی که اسم بردی مال پایین شهرن خیر اباد که فکر منم خیلی دیگه خارج شهره گل ... مرسی غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
دخترکوچولویباباش عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1894 رهن و اجارش چطوره نمیدونم من خونم تهرانه خونه پدربزرگم اونجاس ازقیمت هاخبرندارم کلا آروم وبی سرو صداس سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 کجایی هستی خودت؟ گلدشت خوبه ولی پایین شهره یعنی از مرکز شهر دوره.خیلی شهر قشنگیه و بسیار خوش اب و هو ... من خوزستان دوساله میخوایم بیایم هی طلسم میشه بلاخره شد خیلی شهرتونو دوس دارم بابت خوش آمد گویی شما هم تشکر😍 غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 کار شوهرت چی هست؟ نظامی غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺