2777
2789

سلام من امروز باید برم غربالگری اول یعنی همون سونو ان تی ،اول اینکه آیا جنسیتی که میگن درسته اکثرا یانه؟😍و دوم اینکه مثانه ام پر باید باشه؟هرچقدر با مرکز سونوگرافی تماس میگیرم پاسخگوی سوالم نیستن . 

و اینکه جواب سونو رو بردم برای آزمایش خون غربالگری باید ناشتا باشم؟

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
فک کنم باید شوکولات یا لواشک بخوری مثانتم فک نکنم پر باشه اصلا اب نمیخواد جنسیتم قطعی نیس زیاد

ای بابا من خیلی دوست داشتم جنسیتش مشخص شه🤦🏻‍♀️😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز به ناشتا بودن نداره و مثانه هم باید خالی باشه.جنسیت هم اگر معلوم باشه میگن اما صدرصد نه.

اها ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
ای بابا من خیلی دوست داشتم جنسیتش مشخص شه🤦🏻‍♀️😂

اگه مرکز معتبر بری جنسیت رو میگه مثانه خالی قبل سونو نفاخ نخور و شیرین بخور آزمایش ناشتا نمی‌خواد سونو و آزمایش یه روز باید باشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

جنسیت که احتمالی هست برا ان تی 

و ممکنه خطا داشته باشه مهم انومالی هست 

و اینکه بله به من گفت مثانت پر پر باشه شکلاتم بخور تا بهتر نشون بده 

برا آزمایشم من سنو رو بردم ازمایشگاه اره من ناشتا بودم دیگه نمیدونم باید حتما ناشتا باشی یا نه ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
نه از ۳ماهه بارداری به بعد هیچ نیازی نیست مثانه پر باشه. جنسیت اصلا قطعی نیست تا قبل آنومالی

من توی هفته ۱۲هم هستم یعنی۱۱هفته و ۵روز 🥲🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
اگه مرکز معتبر بری جنسیت رو میگه مثانه خالی قبل سونو نفاخ نخور و شیرین بخور آزمایش ناشتا نمی‌خواد سو ...

اره معتبر هست .مچکرم از توجهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.