2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از امپول hcg

232 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها.این ماه hcgزدم 2 هفته ازش گذشته دیروز موعد پریودم بود لکه های کم رنگ قهوه ای دارم دیروز و امروز دل درد و کمر درد شدیدداشتم مثل پریودی ولی خبری نشده امروز باز لکه قهوه ای دیدم دوباره قطع شد از عوارض امپولاس بنظرتون؟؟؟هر ما بدون اینکه متوجه بشم پریود میشدم

علایم اومدن پری هس اینا

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ب بی چک خیلی دقیقه اول یه بی بی چک بزن منفی بود دیگ امیدوار نباش منتظر پری باش

از من میشنوی تا بی بی چکت مثبت نشده نرو آزمایش چون واقعا میخوره تو ذوق آدم خیلی ناراحت میشه 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ببین ب بی چک خیلی دقیقه اول یه بی بی چک بزن منفی بود دیگ امیدوار نباش منتظر پری باش از من میشنوی تا ...

اینقدر علائم داشتم الکی بوده دیگه بیخیال شدم علائم ندارم