2777
2789
عنوان

حالم بدهههههه افسردگی‌ بعد زایمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 131 پست
قرص آهن بعد زایمان خوردی قرص امگاخوردی شربت کلسیم خوردی

نه اصلااااا هیچی نخوردم یادمه بعد زایمانم دوروز یبار امیبوه و کیک بیرون تک دانه میخوردم تازه از کوچیکا اخه تنگه نفسیه شدید گرفتم وحشتناک میترسیدم خفه شم غذا بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی شاید اونم توقعی که از بابا شدنش داشت و ندید:) بنظرت نمیتونست بیشتر از این خوشحال باشه اگه ...

اره درست میگی من هرررررشب بیمارستان بودم پانیک داشتم همش حالم بد بود ولی شریک زندگی ینی چی ینی فقط خوشی و سرحالی ؟ولش کن اونو در مورد خودم حرف بزن گفتی من میدونم خود بیمارپنداری ینی چی ینی خودت داشتی

فک میکنم ام اس دارم سه تا مغز و اعصاب رفتم ام ار ای دادم همش فکرم درگیرشه

ام اس عزیزم اینجوری نیست خیلی علائم داره شماخداروشکرسالمی یکم افسردگیه من شرایط بدی داشتم اونم کرونا ۱ماه پیش گریه میکردم شوهرم التماس میکردم دارم میمیرم ی فکری کن من مرگوجلوچشمم میدیدم توبیمارستان بیماربرمنوبردسی تی اسکن فکرکن التماسش میکردم اومدم روتخت خوابیدم گفتم من خوبم مرخص میشم میام کناربچهام من قوی هستم اینقدرباخودم حرف زدم ساعت۴صبح منوترخیص کردن

از کجا میدونی اخه

ببین برا همین پرسیدم ک میخای خوب شی یا نه؟! داری بهونه میاری ! داری در برابر خوب شدن و سالم بودن مقاومت میکنی! همین ینی خود بیمار پنداری! میگم طوریت نیست! میگی نه من مریضم دارم میمیرم:/

ام اس عزیزم اینجوری نیست خیلی علائم داره شماخداروشکرسالمی یکم افسردگیه من شرایط بدی داشتم اونم کرونا ...

عزیزم انشاالله...ممنونم شما هم انشاالله همیشه سلامت باشین اخه خیلی میترسم مطمعنی افسردگیها

نه اصلااااا هیچی نخوردم یادمه بعد زایمانم دوروز یبار امیبوه و کیک بیرون تک دانه میخوردم تازه از کوچی ...

عزیزم بقران به پیربه پیغمبر آهن کلسیم ویتامین‌های بدنت کمه فردابرودکترازمایش کلی بده ببریش دکترخودت تمام چی بهت میده

ببین برا همین پرسیدم ک میخای خوب شی یا نه؟! داری بهونه میاری ! داری در برابر خوب شدن و سالم بودن مقا ...

دقیقا منه خر شنیدم یکی سکته کرده قبلش تهوع داشته غروب یکم تهوع داشتم گفتم تمومه

عزیزم انشاالله...ممنونم شما هم انشاالله همیشه سلامت باشین اخه خیلی میترسم مطمعنی افسردگیها

اره عزیزم اگرهایی نکرده طوری بودتواین۴ماه دوری فهمیده بودی بااین همه دکتررفتنت زن خجالت بکش مادر ی بچه هستی بچم مادرقوی میخواد

عزیزم بقران به پیربه پیغمبر آهن کلسیم ویتامین‌های بدنت کمه فردابرودکترازمایش کلی بده ببریش دکترخودت ...

ای عزیزمممم انشاالله خدا از دهنت بشنوه قسم خوردی پس حتماااااااا چیزی نیست بخدا بگه کم خونی و ویتامین کم و اینا شیرینی داری آخه میدونی دوروز بعد زایمانم آزمایش دادم کم خون نبودم دیگ نمیدونم تو چهار ماه گرفتم یا نه به نظرت