2777
2789
عنوان

حالم بدهههههه افسردگی‌ بعد زایمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 131 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نکردم کلا یکی دوماه اول بخاطر تنگی نفسم هیچی مصرف نکردم انشاالله کم خونی گرفتم ام اس نیست

خب تغذیه ت رو خوب کن ‌ . تا اخر این هفته به صورت وظیفه ای به خودت برس تا بری مرحله ی بعد. میتونی؟ تغذیه خیلییییییی مهمهههه!! سلول های بدنت به گلوکز نیاز دارن تا بسوزونن و انرژیشونو برگردونن. سوخت و ساز بدنت باید بیفته رو غلتک. شکمت باید کار کنه‌ . 

چجوری بودی توروخدا بدنت سوزن سوزن میشد

افسردگی ربطی بدن نداره شماخودتوانداختی توخیال ازالان دارم میگم باخودت حرف بزن من مشکلی ندارم خداراشکر بچه سالم دادی من آدم قوی هستم بایدبچم بزرگ کنم مادرخیلی قوی نیازداره بچه حالاتاصبح وشب بشین گریه کن من حالم بده مطمئن باش بدترمیشی کائنات دست بدست هم میدن چیزی توفکرته اتفاق بیفته

خب تغذیه ت رو خوب کن ‌ . تا اخر این هفته به صورت وظیفه ای به خودت برس تا بری مرحله ی بعد. میتونی؟ تغ ...

من اول باید ازمایش بدم اگه از کم خونی باشه دیگ عالیه اخه دوروز بعد زایمانم از دادم نداتشم میشه تا الان گرفته باشم؟

نه والا هی هست زور میزنم میاد با اینکه شیر نمیدم به نظرت میشه ویتامین بدنم شیر شه؟

نزار خشک شه سینه هات. وگرنه سفت میشه و سینه درد میگیری‌ . اصلا خوب نیست و درداوره‌ . بعد از اینکه به تغذیه ت رسیدی و جون گرفتی، شیر افزا میتونی بخوری و مادری بشی که همیشه ارزوشو داشتی:) اینطوری همسرتم قدردانت میشه و روی خوش زندگیو کم کم بر میگردونی. ط یه زنی. چشم و چراغ خونه ای. الان خونتون شده مثله اجاقی که گاز نداره و همسرت به زورِفندک و کبریت اونو حفظ کرده. همینه که محبتش نمیاد.

افسردگی ربطی بدن نداره شماخودتوانداختی توخیال ازالان دارم میگم باخودت حرف بزن من مشکلی ندارم خداراشک ...

اخه میترسم بیماری بدی داشتخ باشم این فکره جلوی همه چی رو میگیره من دسته خودم نیست چرا هیشکی نمیفهمه انگار که من خوشم میاد تو این وضعیتم