2777
2789

سعی میکنم تاجایی که اطلاعات دارم چوابتونو بدم...قبلش ببینید توی کامنتا اگه جواب سوالتونو نگرفتید بعد بپرسید.

امیدوارم تاپیک مفیدی واقع بسه واستون.

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

خواهر زادم افسرده هست دکتر قرص پیش فعالی داده اذیت نشه دوازده سالشه ‌‌‌‌‌.ارومه  پرخاش گر ولی لجباز 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  نشونه های پیش فعالی چیه

سلام عزیزم خیلی نشونه های مختلفی داره و به چند دسته تقسیم میشه..

اثلی ترین مشکلات میشه عدم تمرکز..

انرژی بیش از حد داشتن..

دستورپذیری نداشتن..یعنی کاری رو بهشون بگی انجام بدن متوچه نمیشن همزمان نمیتونن دوتا کار انجام بدن..

بقیه رو میزنن..

دوس دارن همه جا رئیس باشن...

خواهر زادم افسرده هست دکتر قرص پیش فعالی داده اذیت نشه دوازده سالشه ‌‌‌‌‌.ارومه  پرخاش گر ولی ل ...

قرص بیش فعالی یکی دوتا نیست عزیزم چند نمونه مختلفه ولی به خواهرتون بگین به تجویز یک دکتر اعتماد نکنه و دست کم ۵ تا دکتر خوب ببره که مطمئن بشع و بعد دارو درمانی رو شروع کنه...دارو ممکنه تجویز اشتباهش صدمات چبران ناپذیری داشته باشه..

پسرم میره کلاس اول بیش از حد از لحاظ حرکتی فعالیت داره فقط،وقتی موبایل دستش باشه میتونه بشینه بقیش،د ...

بله احتمالش هست...ببینید توی انجام تکالیف چطوره؟.

باهن سن و سالاش مشکلی نداره؟چقدر میتونه ارتباط بگیره؟

وقتی بهش چنتا کار بدین میتونه انجام بده؟دستور پذیری داره؟

مثلا بگین برو اینو بزار توی اتاقت...کتاباتو جمع کن و شارژر رو واسم بیار...میره تو اتاقش سرگرم چیزای دیگه میشه یا همه کارا رو انجام میده؟

قرص بیش فعالی یکی دوتا نیست عزیزم چند نمونه مختلفه ولی به خواهرتون بگین به تجویز یک دکتر اعتماد نکنه ...

فعلن گرفتاریم .انگار رییس ابجیم هست همش دستور میده .یسری رو بچه شانس ندارن .بلای جونشه اینقد براش زحمت می‌کشه فقط بی احترامی میکنه بهش 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
سلام عزیزم.پسرپر جنب وجوشه ده سالشه همش سرپاهست جوری ک نمیتونه ۵دقیفه بشینه.زیادم حرف میزنه هوششم خو ...

آره عزیزم احتمالا بیش فعاله باید ببرین رواشناس کودک مجرب و بعدش که تایید کردن بیش فعاله ببرید روانپزشک وودکان برای تجویز دارو...

به تاخیر نندازید چون بچه های بیش فعال هوش خیلی خوبی دارن ولی اگه بهش نرسید این انرژیشون باعث میشه عقب بمونن و فردا توی زندگی به مشکل میخورن 

فعلن گرفتاریم .انگار رییس ابجیم هست همش دستور میده .یسری رو بچه شانس ندارن .بلای جونشه اینقد براش زح ...

خب اینا همه بخاطر نوع اشتباهه تربیته..خیلی از مامان باباها وقتی بهشون میگی بچشون بیش فعاله یا هرچیزی بهشون برمیخوره و میگن نه..بچه ما هیچ مشکلی نداره فقط بازیگوش و پرانرژیه...هرچی بچه میخواد با قلدی به دست میاره...فردا که بزرگ شد میشه بلای جون خانوادش و فرداش توی جامعه حسابی سرافکنده میشه...چون جامعه بی رحمه...مثل خانواده دلسوز نیست...همه جور ادم سرراهش قرار میگیره و نمیدونه واسه اونام قلدر بازی دراره

بله احتمالش هست...ببینید توی انجام تکالیف چطوره؟. باهن سن و سالاش مشکلی نداره؟چقدر میتونه ارتباط بگ ...

بفرستم دنبال کار خیلی وقتا یادش میره یا اهمیت نمیده مگه واقعا تاکیید کنم بهونه گیره با همسالاش خوبه ارتباطش یه وقتایی هم درگیر،میشه 

بفرستم دنبال کار خیلی وقتا یادش میره یا اهمیت نمیده مگه واقعا تاکیید کنم بهونه گیره با همسالاش خوبه ...

پس احتمال خیلی زیاد بیش فعاله عزیزم گیتونی از یه روانشناس کودک کمک بگیری