ازمادرشوهرت ناراحتی خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده شوهرت رواعصابته جاریت چش سفید بازی دراورده توتخم چشاشون نگاه کن خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی بی مزه ام خودتونین من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو
ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازمادرشوهرت ناراحتی خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده شوهرت رواعصابته جاریت چش سفید بازی دراورده توتخم چشاشون نگاه کن خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی بی مزه ام خودتونین من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو