2777
2789
دوستم موقع دبیرستان که امتحان نهایی داشتیم زنگ زد گف وای هدیه چرا نیومده بودی امتحان امروز بود با یه ...

وای چقد بد من اینجا فشارم افتاد  از تصورش همیشه ترس اینو داشتم تو مدرسه 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار دوستم زنگ زد گفت کراشت فکر کنم میخواد بیاد خواستگاری من

تا حد مرگ رفتم عزرائیلو دیدم برگشتم بخدا😂😂😂

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 
دوستم موقع دبیرستان که امتحان نهایی داشتیم زنگ زد گف وای هدیه چرا نیومده بودی امتحان امروز بود با یه ...

وای خیلیییی بده واقعا

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

اره منم خیلی استرسی بودم بی شخصیت بود والا من جنبه ندارم سرمسائل مهم😁🤧

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

یه روز با خانواده شوهرم رفته بودیم بیرون هی گفتن بچه دوم بچه دوم من گفتم منکه نمیخوام شوهرم گفتم منکه از خدامه دیدم برادرشوهرم گفت اگه میخوای بزن کنار جاده کارتو بکنی فلانی به شوهرم گفت وای من آب شدددددددددم

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......
کیک تولدمو کوبیدن تو صورتم توی یه کافی شاپ شیک لوازم ارایشم همراهم نبود توی تمام عکسام همه شیک و ارا ...

😂😂😂😂

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
قدش اندازه نخوده شوهر دراز کرده 🙄🙄🙄خیلی ناراحت شدم

چ بیشعور

یه روز با خانواده شوهرم رفته بودیم بیرون هی گفتن بچه دوم بچه دوم من گفتم منکه نمیخوام شوهرم گفتم منک ...

یعنی چی بزن کنار جدا کارتو بکنی 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

من همیشه خواب میدیدم دیر رسیدم امتحان تموم شده

وای خیلیییی بده واقعا

اوهوووم☹

بعدش باهام قهر کرد گف چرا جنبه شوخی نداری دیگه زیاد تحویلش نگرفتم بیشور نگو زده بلندگو با خواهرش به حال من میخندن

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣

چ بیشعور

از نزدیکای خودم بود متاسفانه🙄🙄🤦‍♀️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
من همیشه خواب میدیدم دیر رسیدم امتحان تموم شده

وای منم  یا خودکارم نمینویسه یا میخوام بنویسم نمیزارن یا خودم یاد میره باید چی مینوشتم 😅

از نزدیکای خودم بود متاسفانه🙄🙄🤦‍♀️

خیلی بیشعور بوده 🙄

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻