2777
2789
خیلی بیشعور بوده 🙄

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ک بودم فیلم گودزیلا روم تاثیر گذاشته بود بعد با داداشم بالا تپه سنگو خاک و تیکه های کوزه شکسته رو بالا مینداختیم ینی ک مثلا گودزیلا وارد میشود😐🤦‍♀️ابجی کوچیکه ام ک اون پایین مارو نگا میکرد ی تیکه کوزه افتاد تو سرش،سرش شکست شبِش بدجنسیم گل کرده بود میگفتم چیزایه سفید از سرت اومده بود بیرون مغزت پاچیده بود رو زمین 

اونم طفلی های های گریه میکرد🤣💔

یه روز با خانواده شوهرم رفته بودیم بیرون هی گفتن بچه دوم بچه دوم من گفتم منکه نمیخوام شوهرم گفتم منک ...

عجببب آدمیههه

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
وای منم  یا خودکارم نمینویسه یا میخوام بنویسم نمیزارن یا خودم یاد میره باید چی مینوشتم 😅

دقیقااا یا مثلا میرفتم یهویی میگفتن الان امتحانه منم تو خواب گریههه ک من نخوندم نمیدونستم😂😂

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
بچه ک بودم فیلم گودزیلا روم تاثیر گذاشته بود بعد با داداشم بالا تپه سنگو خاک و تیکه های کوزه شکسته ر ...

بدجنس😂😂😂

ی بار واسه داداشم همچین اتفاقی افتاده بود بعد رو لباسش خطای قرمز بود میگفتم ببین سرت خون اومده لباست خونی شده

گریه میکردا😂😂خنگول من

یبارم دندونای شیری اجیم قهوه ای شده بود بعد منم تازه دندونامو عوض کرده بودم ب خیال اینکه اگر دندونشو بشکنم جدید در میاد بهش گفتم اونم قبول کرد ک منم با چکش بزرگ زدم رو دندونش🤣🤣دندونش نشکست اما تا چن روز فکش درد میکرد لباش ورم کرده بودددد💔🤣🤦‍♀️

یبارم دندونای شیری اجیم قهوه ای شده بود بعد منم تازه دندونامو عوض کرده بودم ب خیال اینکه اگر دندونشو ...

خدای مننننننن😂😂😂😂😂😂😂