سلام من راننده اسنپ باکس موتوری هستم زنم واقعا مریص هستش حتی نمیذاره مو زیر بغلمو بزنم باشگاه نمیذاره برم نمیذاره حتی یک دوست داشته باشم ولی خودش همه کار میکنه هزارتا دوست داره بخدا هزارتا مریصی فشار خون افسردگی گرفتم تورو خدا راهنمایی کنید چکار کنم همش تو گوشیه سرش خونه کثیف فکر کنم خودش مشکل داره که رو من اینقدر گیره مهریه ۱۱۴ تا سکه هستش بخوام جدا شم توان مالی ندارم چقدر باید بدم کسی تجربه داره راهنمایی کنه حتی عطر نمیذاره بزنم بعد خودش ۱۰۰۰ تا عطر داره رو موتور نمیذاره کرم ضد آفتاب بزنم پوستم همش سوخته چکار کنم اگه جدا بشم باید برم زندان ندارم پول
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
چ راحت کردی قانونو ب این راحتی بود ک اجر رو اجر بند نمیشد عزیزم
معلومه که هست خودم درگیرش هستم و هیچی دستم رو نگرفته ..هر چقدر مهریه باشه ۱۴ تاش قبوله که اونم بازم میگن سالی ی چیزی مرد بده ...که هزار تا قانون دور زدن هم داره
هیچ کس بی دلیل ریکشن نشون نمیده این وسط هر دوتاتون مقصرین ولی خودتون بهتراز هرکسی میدونین ک ع ...
اصلا مقصر من خواهر من چرا اینقدر باید سختی بکشم من حتی موتور خریدم بدون اینکه بگم بهش به نامش کردم الان میگم میخوام بفروشم ماشین بگیرم میگه نمیفروشم موتور ماله منه
نمیدونم بخدا خطایی هم نکردم فکر کنم چون خودش کرده بخدا حتی اسنپ هم نمیذاره میگه زن هست بخدا من حتی نگاه کسی نمیکنم میگه باید بری کارگری ساختمون الان نی نی سایت نصب کردم گفتم شاید کسی راهنمایی کنه مشاوره هم نمیاد واقعا خستم حتی به آرایشگاه رفتنم گیر میده حتی به مادرم زنگ میزنم گیر میده به همه چی گیر میده حتی یک دوست هم ندارم ولی خودش هزارتا دوست صبح تا شب تو گوشیه