دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 عنوان خانوما لطفا، لنز طبی یا عینک؟ 67 بازدید | 12 پست چشمام ضعیفهمیخوام لنز بگیرم چون عینک چشم رو گود میکنهمیخوام بدونم لنز سالانه خیلی سخته نگهداریش؟برای خواب و حموم باید در بیاریم؟حتی چند دقیقه چشممون رو ببندیمم باید در بیاریم؟وگرنه میچرخه تو چشم؟دیگه چه ایرادایی داره؟؟؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋 1400/06/29 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 لنز برو عمل کن بزارت تو چشت آخه الان میترسمهیچ وقت عینک نزدم هیچیبه نظرت لنز سخته؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
2000_samin عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 2827 آخه الان میترسم هیچ وقت عینک نزدم هیچی به نظرت لنز سخته؟ نه اصلااا بی حس میکنن من خالم گذاشته از بیس سالگی الان ۴۰ سالشه اصلاا نگران نباش ازون لحاظا دوستای خودمم گذاشتن
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 برو لیزیک از همه چیز راحتتر شک نکن چقدره خرجش؟آخه میترسمعمل حساسیه.تجربه لنز رو نداشتی؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 نه اصلااا بی حس میکنن من خالم گذاشته از بیس سالگی الان ۴۰ سالشه اصلاا نگران نباش ازون لحاظا دوستای خ ... چقدره خرجش؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
2000_samin عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 2827 چقدره خرجش؟ اون موقع دو تومن بود نمیدونم الان چقد شده ولی گرون نیس
گلرو_هستم عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 3396 چقدره خرجش؟آخه میترسم عمل حساسیه. تجربه لنز رو نداشتی؟ من پارسال رفتم بیمارستان فارابی ۲و ۵۰۰ دادمعالی بودهمش میگم چه اشتباهی کردم اون همه سال عینک و لنز و دردسراشو تحمل کردم
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 اون موقع دو تومن بود نمیدونم الان چقد شده ولی گرون نیس آخه شماره چشمم نیمه ها *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 من پارسال رفتم بیمارستان فارابی ۲و ۵۰۰ دادم عالی بود همش میگم چه اشتباهی کردم اون همه سال عینک و ل ... هنوز شماره چشمم نیمهوای چقدر خوب *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
شاہڪارخلقتـ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 9268 لنز برو عمل کن بزارت تو چشت عزیزم میشه لطفامنوراهنمایی کنیلنزدائم ضرری نداره عوارضی چیزیخالتون ک گفتی تاالان راضی انازعینک خستم دیگه ازبچگی زدم تاالان ک۲۹سالمه الگونگیر...الگوباش...