2777
2789

دو تا دختر دارم 

خواهرم دوتا پسر

دلم خیلی گرفته 

پدر مادرم چون خودشون  پسر نداشتن حالا ک  خواهرم پسر داره بین خواهرم خیلی تفاوت میزارن؟

نگید احساس میکنم بجون بچه هام احساس نیست 

دارم با چشام میبینم

حتی تصمیم گرفتم با خانواده ام کات کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه از پدر و مادرم میخورم برام سخته

وقتی خودت باهاشون خوب برخورد کنی بقیه هم یاد میگیرن که به دخترات احترام بزارن.

ارتباط رو قطع نکن ولی کمترش کن ، مواقعی که خواهرت و بچه هاش هستن شما زیاد نرو ‌ 

من خونه هیچکس نمی‌رم  چه قبل کرونا چه الان ک کرونا س دلم میگیره وقتی غیر خونه پدرت جایی نداری

سرتو با بچه هات گرم کن گلی ، برنامه بچین باهم برید بگردید تفریح کنید بازی کنید کتاب بخونید و .... 

خونه ی پدرتم رفتنی نسبت به رفتارشون نقطه ضعف نشون نده. 

سعی کن بچه هاتو پیششون عزیز کنی، از طرف بچه هات هدیه بخر براشون، به بچه هات حرفای خوب یاد بده که پیششون بزنن. 

سرتو با بچه هات گرم کن گلی ، برنامه بچین باهم برید بگردید تفریح کنید بازی کنید کتاب بخونید و ....&nb ...

بخدا قسم دخترام انقد با ادبن ک زبان زد فامیل شدن 

پسر خواهرم از دیوار راست می‌کشه بالا 

انقد مشت و لگد به مادرم میزنه 

ولی پدر مادرم عاشق پسرن 

این چیزا براشون مهم نیست

بخدا قسم دخترام انقد با ادبن ک زبان زد فامیل شدن  پسر خواهرم از دیوار راست می‌کشه بالا  ...

ای جانم خدا حفظشون کنه برات ، انشاالله که همیشه شاهد موفقیتاشون باشی و بهشون افتخار کنی .😍

بچه هات به دوست داشتن هیچکس غیر از پدر و مادرشون نیاز ندارن اینو مطمئن باش ، وقتی از جانب شما سیراب محبت و توجه باشن دیگه رفتار بقیه اصلاا براشون مهم نخواهد بود . 

شماهم غصه ی این چیزارو نخور ، همون سه ماه یکبار برو سربزن و برگرد به این چیزاهم توجه نکن 

مرسی عزیزم  حرفات آرومم کرد ممنونم ازت

خواهش میکنم مامان مهربون. 

با فکر کردن به این چیزا اوقاتتو تلخ نکن، زندگی با ارزشتر از این حرفاست که مطمئناً سالها بعد حتئ این دغدغه ها یادت نمیاد، فقط به فکر خوب تربیت شدن بچه هات باش که در آینده باعث افتخارت و حسرت بقیه باشن و بدونن که جنسیت باعث محدودیت آدما نمیشه.

همیشه شاد باشی 😘😘😘💖💖💖