مدت خیلی زیادیه ک دچار یک چیزی شدم و نمیتونستم حتی به کسی بگم ک دچار همچین چیزیم ک کمکم کنه اینجا هم چون خیلی نگران بودم به زور خودمو راضی کردم ک بگم من سنی ندارم و مجردم ولی شب ها خواب میبینم ک اعتیاد جنسی دارم یعنی به صورتی ک انگار من نمیتونم دست خودم نیست و دارم دیوونه میشم باید برم یک طوری این نیاز جنسیمو برطرف کنم و این داره منو دیوونه میکنه و اصلا اصلا نمیتونم اینو کنترل کنم اعتیاد خییلی شدید و وحشتناک یک مدت قبلش هم خواب میدیدم ک نیاز دارم به همجنسگرایی شدید دارم معذرت میخوام ازتون ولی حداقل من خودم خودمو مذهبی میدونم و از تمام اینا خجالت میکشم وقتی از خواب پا میشم خیلی ناراحت میشم ک چرا همچین چیزایی به خوابم میاد ولی یکی دو شب نیس هروقت ک میخوابم تمام مدت و این داره خیلی منو اذیت میکنه واقعن حالم بده این نمیزاره ک بخوابم از خواب میپرم تمام طول مدت خوابم این حالتی ام که باید بیدار بشم و این نیازمو برطرف کنم و نمیتونم ک بخوابم ولی بعد از بیدار شدن از خوابم درسته خجالت میکشم ولی تمایل جنسیم خیلی خیلی بیشتر میشه و از اینکه بخوام به کسی بگم همچین اتفاق وحشتناکی برام میوفته خجالت میکشم نمیتونم بگم یک مدتی ک این خوابا دست از سرم برداشت با چیزای خیلی کوچیک مث اینکه یک دختر میبینم یکم زیادی بی حجاب هس شب دوباره خوابای جنسیم شروع میشه فیلم خارجی ک اصلا نمیتونم ببینم چون یک صحنه 3 ثانیه ای ساده ک یک ماه پیش دیدم این دو هفته ی منو پر از خوابای جنسی وحشتناک کرده چه خاکی تو سرم بریزم
آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فیلم نبین عکس نگانکن قبل خوابتم چن تا سوره صلوات بفرس بخواب
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
آره خیلی سخته مخصوصا حس عذاب وجدان بعدش خجالت میکشم از خدام ک همچین چیزایی به خوابم میاد
اره حتی مذهبی هم نباشی بعدش حس بدی میگیری طبیعیه
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹