سلام دوستان من تازه عضو نینی سایت شدم و سال 1401 کنکور دارم از تقریبا 13 تیر شروع کردم دهم و یازدهممو خوندم و خیلی دوست دارم ک به هدفم برسم و هدفمم دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد اونم رشته علوم اجتماعیه خیلیا میگن باید سهمیه و داشته باشی و تو ازمونا شرکت کنیو ایناا راسته عایا؟؟ ولی خب من موقعیت هیچکدومو ندارم کتاب تست خیلی خریدمووو همش میخونم ولی چن وقته ک نزدیکی مهره خیلی حال خوندن نیس ک درس اخره دو تا از کتابامو تموم کنم ب خاطر همون خییلی عذاب وجدان دارم و هدفمم خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید!!
بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقد تنها کاری ک کردم ی برنامه کلی ریختم ک بودجه رو مشخص کنم از اولم برنامم این بوده ک تابستونو ی بودجه بندی درست کنم ک دهم یازدهمو بخونم تو پاییز دهمو مرور کنم با دوازدهم بخونم تو زمستون دوازدهمو با یازدهم بخونم تو عیدم جمع بندی کنم و خودمو واس امتحانا نهایی اماده کنم بعد امتحانام تا کنکور فقد تست بزنم .
بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: