2777
2789
عنوان

کنکور 1401

201 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من تازه عضو نینی سایت شدم و سال 1401 کنکور دارم از تقریبا 13 تیر شروع کردم دهم و یازدهممو خوندم و خیلی دوست دارم ک به هدفم برسم و هدفمم دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد اونم رشته علوم اجتماعیه خیلیا میگن باید سهمیه و داشته باشی و تو ازمونا شرکت کنیو ایناا  راسته عایا؟؟ ولی خب من موقعیت هیچکدومو ندارم کتاب تست خیلی خریدمووو همش میخونم ولی چن وقته ک نزدیکی مهره خیلی حال خوندن نیس ک درس اخره دو تا از کتابامو تموم کنم ب خاطر همون خییلی عذاب وجدان دارم و هدفمم خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید!!

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابا ۱۲ ام چی؟

من ورودی دوازدهمم 

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

ببین این چیزایی که میگن حاشیه اس...تو اگه تلاش کنی درست...مطمئن باش مطمئن باش خدا جواب تلاشت رو بهت میده

تونستی از ۱۳تیر بخونی کاری که خیلی ها نمی کنن...پس از الان خودت رو با حرف های حاشیه ای از پا ننداز

مطمئن باش موفق میشی

اگه گاهی هم خسته بشی طبیعیه،فقط باید قدرت اینو داشته باشی بعد یه استراحت کوتاه بلند شی و پا پس نکشی

عاشق آن است که حرفش به عمل ختم شود....

عزیز من

درگیر حاشیه نشو

به هیچی جز هدفت فکر نکن

کاری نداشته باش کیا سهمیه دارن کیا آزمون میرن و...

فقط بشین درستو بخون

کمتر از ده ماه دیگه مونده تا رسیدن به هدفت

ارزششو داره ک از جون و دل مایه بذاری

تو به هر چیزی ک میخوای میرسی 

فقط و فقط تلاش کن

الان چندسالته 

دی امسال 17 سالم تموم میشه میرم 18

ببین این چیزایی که میگن حاشیه اس...تو اگه تلاش کنی درست...مطمئن باش مطمئن باش خدا جواب تلاشت رو بهت ...

ممنونم

عزیز من درگیر حاشیه نشو به هیچی جز هدفت فکر نکن کاری نداشته باش کیا سهمیه دارن کیا آزمون میرن و.. ...

:)

میشه یکم راهنماییم کنی بابت خوندن کنکور؟

من فقد تنها کاری ک کردم ی برنامه کلی ریختم ک بودجه رو مشخص کنم از اولم برنامم این بوده ک تابستونو ی بودجه بندی درست کنم ک دهم یازدهمو بخونم تو پاییز دهمو مرور کنم با دوازدهم بخونم تو زمستون دوازدهمو با یازدهم بخونم تو عیدم جمع بندی کنم و خودمو واس امتحانا نهایی اماده کنم بعد امتحانام تا کنکور فقد تست بزنم .