2777
2789
عنوان

میشه مذهبیا بیاید بهم بگید چی باعث شده

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 51 پست
همین میخوام گیر کارمو بدونم کجاست تا خدا به دل منم جواب بده دردمو درمان کنه آخه من که سنی ندارم اینه ...

این سختی ها از جانب خدا نیست 

از جانب بندگان خداست نسبت به شما 

یا علل و عوامل طبیعی داره 

خدا نمیخواد شما اذیت بشید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه کلا بی جوابم گذاشتن حتی یه نشونه کوچیکم نمیدن بهم میگن امام رضا به صلاح آدم میکنه دلم میخواد پیش ...

چه نشونه ای؟ 

گفتی نشونه من وقتی بارون میباره رعد و برق  میزنه میگم خدا اگه دوسم داری همین الان رعد و برق بزنه 

بعد میزنه ذوووق مرگ میشم

یا ب ی درخت نگا میکنم میگم خدا برگشو همین الان تکون بده 

یا ی بار گفتم یه باد تند بخوره تو صورتم

یا وقتی برف میاد میگم جهت برفو ب طرف صورت من بیار

یا در قران باز میکنم یه چیزی میاد ک انگار نستشه با من حرف میزنه

توام توجه کن نشونه هست

چیزهای کوچیک. 

یا یه چیزای خواستم نداده و فهمیدم ب نفعم نیس

خدا خیلی خداس مطمئن باش جوابت میده اگه به صلاحت باشه

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا پیج هس اون یکی پیج زعفرانی هس اونم فالو کن با اون شیا داره ساعت ۸ اون یکی هم ۵ نیم صبح ۵ نیم ه ...

دستت درد نکنه فالو میکنم حتما همشو 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم بدیم ولی امام حسین خیلی دوست دارم💔

اگه خواستت گناهه خب پس منتظر اجابت نباشاما اگه منطقیه و گناه نیست پس کلی دستورالعمل داریم برای اجابت ...

من خواستم ی خواستگاره ک نمیاد ازدواج کنم دلم میخاد ازدواج کنم کلی دعا کردم قران خوندم انگار ن انگار

اخه نشونه ازش می‌خوام هیچ نشونه ای بهم نمی‌ده

عزیزم مگه بازی هست که اولشو بگه بقیش حدس بزنی😂

نشونه چی. این حرفارو نزن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

اینکه خدا و امام رضا جوابتو نمیدن با اینکه دوستت ندارن دوتا مسئله ی جداست ....

اونا دوستت دارن نه به خاطر خوب بودنت ،از سر فضل خودشون و رئوف بودنشون 

خدا وائمه همه رو دوست دارن ....

اما اینکه جوابتو نمیدن یا نشونه ایی نمیدن دلیل داره حتما به صلاحت نیست .

لطفا سر ایمان خودت بمون قلبا خدا  و ائمه رو دوست داشته باش و اونجور که میخوان باش ....ان شاالله هر چه به صلاحته و بهترش براتون پیش میاد

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

اها راستی گلم شما که نمازتو میخونی دروغم نمیگی؟غیبت نمیکنی؟بیاحترامی نمیکنی؟ظلم نمیکنی؟و...

نماز خالی بدرد نمیخوره شروع کن به خود سازی مثلا فردا بخاطر امام زمان دروغ نگو حتی اگر به زیانت باشه کم کم روحتو رشد بده

حالا خدا هم خاسته مون بهمون داد و به ظاهر حال جسممون خوب شد مهم تر از جسم روحه جسم یه وسیله برای روح هست اول باید حال روح تو درست کنی

برات دعا میکنم که به تک تک خاسته هات برسی و عاقبت بخیر شی

اتفاقا قراره برم یه سفر زیارتی به نیابت حاجت رواییت اگر قابل باشم قدم برمیدارم

شبتون بخیر

باور کن نابود شدم آنقدر زجرکش شدم امیدم ذره ذره نابود شد قصیده طوبی تو ازش جواب گرفتی؟

من شنیدم ..اسماء خداوند..چندروزی دارم می خونم واقعاآرام بخشه..🥰

امیدت به خداوندبلندمرتبه باشه که ناممکن براش وجودنداره..صبورباش به وقتش ..قشنگ به آرزوت می رسی 

من خواستم ی خواستگاره ک نمیاد ازدواج کنم دلم میخاد ازدواج کنم کلی دعا کردم قران خوندم انگار ن انگار

من با کلی دعا ب ی نفر رسیدم ولی تهش جدا شدم بزار خودش بچینه

منم برا یه حاجتم امشهد رفتم و از امام رضا کمک خواستم رفتم کربلا و نجف از امام حسین و حضرت علی هم کمک خواستم ولی هنوزم که هنوزه حاجت دلم رو نگرفتم البته میدونم که خدا بهترینها رو برام میخواد و شایدم هم فرصت اجابت دعام رو بهم داد ولی من نفهمیدم و با دست پسش زدم من خیلی خنگم نشونه ها رو درک نمیکنم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

تا وقتی خدا و امام ها رو نوکر حاجات خودمون بدونیم همینه

تا وقتی درک نکنی که هر کسی مطمئنا یه سری حاجات برآورده نشده داره همینه اوضاع

نگاهت رو عوض کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من عجله دارم دکترم گفته ازدواج کنم بچه بیارم کیست دارم اندومتریوز بخدا ناراحتم😭😭😭😭😭😭

خدا بزرگه توکلت بهش باشه

نیت کن در قران باز کن بکو خدا ی چی بگو اروم شم