2777
2789
عنوان

کنکور 1401

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست
من فقد تنها کاری ک کردم ی برنامه کلی ریختم ک بودجه رو مشخص کنم از اولم برنامم این بوده ک تابستونو ی ...

من امسال ورودی یازدهمم،بعدمیخام همراه بادرس خوندن‌کنکدری خوندنم شروع کنم یعنی سال دهموبخونم ،امانمیدونم چجورشروع کنم،آیانیازبه خریدن کتاب کمک درسی هم هست؟بنظرت همراه بادرس خوندن تست هم بزنم یااول بخونم اخرکاری ک تموم کردم سه پایه روبعدتست بزنم اگ میشه راهنماییم‌کن خیلی گیج شدم

منم میخواست امسال کنکور بدم اما حوصله نداشتم اصلا بخونم البته من نظام قدیم تجربیم کتابای نظام جدید گشتم پیدا نکردم  

اگه واقعا هدف داری بشین بخون چند ماه مونده فقط یسال سختی میکشی عوضش نه عذاب وجدان داری نه مشکل 

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقد تنها کاری ک کردم ی برنامه کلی ریختم ک بودجه رو مشخص کنم از اولم برنامم این بوده ک تابستونو ی ...

ازچندم شروع کردی ب خوندن کنکور؟ینی سال دهموک تموم کردی،یازدهمم ک تموم کردی ازتابستون شرول کردی ب خوندن کنکور؟

من امسال ورودی یازدهمم،بعدمیخام همراه بادرس خوندن‌کنکدری خوندنم شروع کنم یعنی سال دهموبخونم ،امانمید ...

بستگی داره چجور تستی بزنی تست اموزشی رو ک باید بعد درس خوندم بلافاصله بزنی کاری هم نداشته باش ک چقد وقت میبره  بعدش سعی کن تست مهارتی بزنی 100 تا 200 تا بزن ک  مهارتت بره بالا ب غلط و درست بودنش کار نگیر مهارتتو تقویت کن بعد دو یا چند روز از خوندن اون درس تست سنجشی بزن ک خودتو بسنجی درصدم بگیر با نمره منفی حسلب کن کتاب تستم من از دهم میگرفتم ک تا دوازدهمم همرو داشته باشم

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
ازچندم شروع کردی ب خوندن کنکور؟ینی سال دهموک تموم کردی،یازدهمم ک تموم کردی ازتابستون شرول کردی ب خون ...

نه من اصن دهم نخوندم یه برنامه کلی نوشتم ک همه دروس دهم و یازدهم بود روزی 8 تا 10 ساعت مطالعه من الان خودم ب خاطر استرس کنکورم کلا حس درس نیس دو درس مونده کلا درس اخر جامعه 2 و اقتصاد ولی نمیدونم چرا نمیتونم

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
بستگی داره چجور تستی بزنی تست اموزشی رو ک باید بعد درس خوندم بلافاصله بزنی کاری هم نداشته باش ک چقد ...

شمااینجورپیش رفتی؟ینی بعدازدرس خوندن تست میزدی بلافاصله. یابعدازتموم کردت سه پایه میخای تست بزنی؟

مشاورداشتی؟برنامه کلی چجوریه؟خودت واسه خودت نوشتی

برنامه تابستونو گاج بهم داد ولی پاییزو خودم نوشتم ب این نتیجه رسیدم هیچ کس بهتر از خودم نمیتونه برام برنامه ریزی کنه

شمااینجورپیش رفتی؟ینی بعدازدرس خوندن تست میزدی بلافاصله. یابعدازتموم کردت سه پایه میخای تست بزنی؟

روش من این بوده

برنامه تابستونو گاج بهم داد ولی پاییزو خودم نوشتم ب این نتیجه رسیدم هیچ کس بهتر از خودم نمیتونه برام ...

الان بنظرت من ب مشاوربگیرم یاخودم برنامه بریزم؟

نمیدونم‌چ برنامه ایی پیش ببرن وچ کتاباوتستایی بگیرم

الان بنظرت من ب مشاوربگیرم یاخودم برنامه بریزم؟ نمیدونم‌چ برنامه ایی پیش ببرن وچ کتاباوتستایی بگیرم

این بستگی به خودت توی برنامه ریزی کردن داره