2777
2789
عنوان

شوهرم میگه کار نکن

1313 بازدید | 45 پست

سلام خانم ها من عقد کردم شغلم معماریه همیشه سر ساختمونم نامزدم میگه دیگه نرو بدش میاد ساعت کاریمم تا نه شبه خیلی رو مخشه به نظرتون چیکار کنم کنار بیاد یا اصلا نرم دیگه ؟؟؟

اولش مگه باهاش حرف نزده بودی بری سرکار یا نه

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت چی دوس داری این همه درس خوندی زحمت کشیدی ول میکنی؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

به نظرم یا جدا شو یا متقاعدش کن که این همه سال بی خودی زحمت نکشیدی و در س نخوندی😑در ضمن متوجهش کن که اختیار تو دست خودته نه اون!توروخدا از ارزش های خودتون نیایین پایین نزارید کسی براتون تصمیم بگیره همجنسای گلم

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾
دلیل مخالفتش چیه؟؟  مگه قبل از عقد نمیدونست شما کار میکنی؟؟  از بدیای محیط کار بهش نگفتی ...

میدونست ولی جدیدا میاد دنبالم دیر وقته یا همکار هامداکثرا آقان غیرتی میشه

قبل ازدواج سر اینچیزا توافق کنین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁