2777
2789
عنوان

انتخاب رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفتی ریاصی بازار کارش خیلی خوبه  همه‌ی مهندسی ها تو ریاضیه

مهندسی تو ایران خیلی کم رونق 

و خیلی شرکت کننده های ریاضی پایین اومده

الان کلی مهندس به خصوص زن بیکار تو ایران داریم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
مامانم میگه اینده ت خراب میشهههه

ببین نظر من اینکه هرچه علاقته برو چون کسی که قراره دانشگاه اون درسا رو بخونه کسی که قراره شغل آیندش رو بر اساس رشتش انتخاب کنه و یه عمر با اون زندگی کنه تویی نه خانوادت 

بعد کی گفته آینده با ریاضی خرابه؟ علاوه بر زیر شاخه های خود ریاضی مث مهندسیا خیلی از رشته های تاپ تجربی و انسانی تو ریاضی هم هست مث شیمی یا روان شناسی

ببین نظر من اینکه هرچه علاقته برو چون کسی که قراره دانشگاه اون درسا رو بخونه کسی که قراره شغل آیندش ...

راضی نمیشن 4 5 بار تو تاسبتون صحبت کردم و همش میگن نههه و دعوا شده

دیوونه شدم کتکم باید بخورم...

تجربی که بدتره😐 قبولیش تو دانشگا کمتر از ریاضیه 

بله کمتره

اما ریاضی قبولی هاش همه بیکاران 

شاید چند نفر که وخانواده هاشون همایتشون میکنن 

سرمایه گذاری میکنن برای بچه شون

یا معلمی ها و چند رشته کوچیک که پایین ۳ هزار نفر هم نمیشه

تجربی درس خون بودن مهمه

ولی انسانی میشه ۱۴ هزار نفر اول قطعا میتونن رشته معلمی یا قضاوت قبول شن 

حتی بیشتر تعداد رقمی که گفتم کمترین بوده

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
راضی نمیشن 4 5 بار تو تاسبتون صحبت کردم و همش میگن نههه و دعوا شده  دیوونه شدم کتکم باید بخورم ...

عحبا ....😐

نمدونم از بزرگترا دگ کمک بگیر یا تهدید شون کنم نمد والا 

آخه بعضیا چقد خودخواهی ک برای عاینده بچشون هم تصمیم میگیرن 

ببین نظر من اینکه هرچه علاقته برو چون کسی که قراره دانشگاه اون درسا رو بخونه کسی که قراره شغل آیندش ...

اره حرفش کامل درسته 

مهندسی های ریاضی خیلی خوبه 

و حنی مهندسی مهندسی های تجربی رو تو ریاضی بخونی مثل مهندسی ژنتیک مهندس مزشکی که تو هر دو هس