2777
2789
بببین روتین پوستی خوب چند تل گام داره . اول نوع پوستت رو بشناس و اینکه ممکنه اجناسی رو بخری که با پو ...

عزیزم برای جوشات چیکار کردی ؟ من روتین دارم برند خوبی هم میخرم اکثرا و خیلی تحقیق میکنم اما جوش میزنم همش زیاد فایده نداره برام ...

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبرسان چی میزنی لایسل خوبه؟

شرمنده مت خیلی وقته آنلاین نشدم .  من‌کرم آبرسان نمیزنم یدونه ژل آب رسان جدیدا از کره خریدم اونو میزنم . این که تموم بشه آب رسان بیو اکوا میخرم چون بافتش رو دیدم خوشم اومد

شرمنده مت خیلی وقته آنلاین نشدم . من‌کرم آبرسان نمیزنم یدونه ژل آب رسان جدیدا از کره خریدم اونو میز ...

چه آبرسانی میزنی ؟ 

کره که خیلی محصولاتش خوبه چرا همون نمیخری

امان از روزی که گدا معتبر شود   
چه آبرسانی میزنی ؟ کره که خیلی محصولاتش خوبه چرا همون نمیخری

مارکش ایلیون هستش .  واقعیتش فعلا دستم زیاد برای خرج کردن باز نیست . ولی خوب کلا چون مواد کره ای مصرف کردم میدونم چه فورمولی دارن و کلا  وسایل ارزون ترم که میگیرم میتونم بافت و فرمولشون رو تشخیص بدم . این بیو اکوا هم دیدم بنظرم برای پوست چرب مثل مت خوب بود . ایشالله بعدا دوباره پول دستم رسید دوباره سفارش میدم از کره . آره واقعا وسایل فوق العاده ای دارن . من یدونه پک اینیسفری و یدونه ژل آبرسان ایلیون رو گرفتم واقعا پوست صورتم رو برق انداخت