2777
2789
عنوان

انتخاب رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 130 پست
یه دعایی هست برای بستن دهان دیگران تو نت پیدا کن بخون شاید اثر کرد

عهههه انشاءالله بشه

بخدا من امروز هرکی باهام حرف زد اروممم کرد کمکم کرد اینقدر دعاش کردم  

زیستشو دوست ندارم...

اشکال نداره بخونی خوشت مییاد کم کم البته من رشته ام انسانیه ولی تجربی هم خیلی خوبه

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام    

حتما عزیزم ♥️🤲 یک دعایی هستش توی اینترنت سرچ کن شاید اینجوری اثر کرد

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
که راضی بشن؟یا دیگه چیزی نگن؟    

راضی بشن بری چیزی که دوس داری دیگه😂♥️

آره خب وضعیت انسانی بازار کارش بهتره ولی خب خودم شخصا به درسای انسانی علاقه ندارم علاقه بنظر من مهم ...

خقوق ۱٠٠٠ نفر اول قبولن

ولی خوب مثلا امسال ۱۴ هزار معلم از رشته انسانی جذب شد

یعنی تا رتبه ۱۵ هزار حتما میتونه معلمی قبول شه

بله منم خودم به خاطر علاقه نداشتن به انسانی رفتم تجربی

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
ریاضی از همه بازار کارش بهتره. این همهرشته مهندسی داره. انسانی را تا دکتری باید بخونی تا یه چی بشی. ...

مهندس بیکار تو ایران فراوونه

پدرم مشاوره که اینو میگم

داشتیم کسایی که تو دانشگاه شریف هم درس خوندن و بیکارن

مهم تعداد بالای رشته نیست  

انسانی هم میتونه تا ۱۵هزار  قطعی یه رشته خوبی قبول بشه

تجربی هم بله سخته

اما بهتر از ریاضیه البته علاقه خبیلی مخهمه

اما به ریسکشنمی ارزه

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
نظر شمام تجربیه؟

نظر من علاقه هست

اما اگه کار میخوای و در اینده میخوای جدا شی فقط و فقط بشین و بکوب بخون 

همین

شما الان ریاضی دوست دارین ولی پدر و مادرتون اجازه نمیدن 

قانع هم نمیش

اخرش باید برین همون رشته ای که میگن😑

ولی شما به نظرم تو همین تجربی بترکون 

بخون تا حد اقل معلمی قبول شی 

حتی هر شهری شده

میتونی اینطوری دور  بشی از خانواده

بعد که دانشگاه تموم شد مطمینی میتونی کار داشته باشی