2777
2789
عنوان

انتخاب رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 130 پست
نه اززیست بدم میاد و اینو هزاربار گفتم

عزیزم من ۱۷ سالمه خوب درکت میکنم ولی راضیشون کن اگه راضی نمیشن خودت انتخاب رشتت رو بزن تو مدرسه به اونا هم نگو اونا هم هیچ واری نمیتونن کنن این اینده خودته به کسی هم ربطی نداره البته من داشتم راهشو اشتباه میرفتم خانوادم کمک کردن تو هم اگه قانع نمیشن خودت انتخاب کن یا ببرشون پیش مشاور

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
جدایی فقط رشته ریاضی خوب نیست عزیزم آینده کاری نداره شما که میخوای جدا شی یه رشته خوب مثل انسانی ی ...

ریاضی از همه بازار کارش بهتره. این همهرشته مهندسی داره. انسانی را تا دکتری باید بخونی تا یه چی بشی. تجربی هم پزشکی و پرستاریش خوبه که قبول شدنش سخته.

البته اگر میخوای کار کنی برو هنرستان زودتر میتونی کار پیدا کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۷ سالمه خوب درکت میکنم ولی راضیشون کن اگه راضی نمیشن خودت انتخاب رشتت رو بزن تو مدرسه به ا ...

من ک دیگه شب و روزم شده دعا ک بمیرن

انتخابمو زدن خودشون

بعدم عوض کنم دیگه نباید خونه بیام...

بعضی وقتا میگم چقدررررر تنهام

ریاضی از همه بازار کارش بهتره. این همهرشته مهندسی داره. انسانی را تا دکتری باید بخونی تا یه چی بشی. ...

میگه پزشکی قبول نشی سال اول باااید ازدواج کنی  میگه هزاربار بخون تا یادبگیری ب من چه زیست دوست نداری

ریاضی از همه بازار کارش بهتره. این همهرشته مهندسی داره. انسانی را تا دکتری باید بخونی تا یه چی بشی. ...

دقیقا حرف های شما رو گفتم بهش 

ولی هنرستان سرمایه می خواد

من ک دیگه شب و روزم شده دعا ک بمیرن انتخابمو زدن خودشون بعدم عوض کنم دیگه نباید خونه بیام... بعضی ...

الهی بمیرم برای دلت🥺♥️ ولی هنوز دیر نشده ها میتونی عوض کنی برو مدرسه عوض کن

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔