ماشاله عزیزم خدا حفظش کنه ...شما کار خاصی انجام دادی یا خودش یاد گرفته
ممنونم عزیزم نه کار خاصی انجام ندادم فقط هم من هم باباش خیلی باهاش حرف میزدیم زود صحبت کرد. واسش کتاب داستان میخونیم. شعرهای کودکانه زیاد گوش میده و حفظ میکنه
کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟ خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
عزیزم اگر نگرانی یه گفتار درمان ببر ببین نظر اون چیه من دخترم خیلی زود به حرف اومد دوسال بود قشنگ حرف میزد ولی بچه برادرم خیلی دیر خرف زد الان هم که ۵ سالشه خیلی نامفهوم حرف میزنه من نمیدونپ مامانش بردتش گفتلر درمان یا نه خودمم که روم نمیشه بهش بگم ولی چون امسال میره پیش دبستان یکم خیالم راحت شده که اگر مشکلی باشه مربیش بهش میگه
دختر منن ۲ سال ۵ ماهشه ، زیاد حرف نمیزنه ، ولی هر چی رو ک دوست داشته باشه زود یاد میگیره یا اگ بچه دور و برش باش سعی میکنه حرف بزنه ، اسمشون زود یاد میگیره ولی وقتی میایم خونه میشه همون اش و همون کاسه ، منم عین تو کل روزم با ناراحتی میگذره
دختر منن ۲ سال ۵ ماهشه ، زیاد حرف نمیزنه ، ولی هر چی رو ک دوست داشته باشه زود یاد میگیره یا اگ بچه د ...
دخترم که میگن زود حرف میزنن...شما درست میگی یه روز پسرم تو کوچه بود یه بچه ای که چند ماه از خودش بزرگتر بود اومد بهش گفت گربه اونم سریع تکرار کرد گوبه باز اومدیم خونه بهش میگه میو
دخترم که میگن زود حرف میزنن...شما درست میگی یه روز پسرم تو کوچه بود یه بچه ای که چند ماه از خودش بزر ...
من بعدش براش خیلی تکرار میکنم تا یاد بگیره ، دخترم زود داه رفت ۱۰ ماهش بود نمیدونم علتش میتونه باشه یا ن ، صدای حیوونارم بلده مثل خروس گربه سگ فیل خوک جوجه گوسفند ، یاد میدم زود یاد میگیره مخوصا با بازی ، مثلا شربت خیلی دوست داره اومد با اشاره گف این گفتم شربت ،سری بعد گفت اشت
حرف زدنم سلیس و روان. تا جایی که بهش گفتن بیا بوس یده این گفته خوشم نمیاد بوس بدم کثیفه 😂😂
بعدم مقایسه نکن چون دخترا زود تر حرف میزنن و بچههای دوم
من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان
من بعدش براش خیلی تکرار میکنم تا یاد بگیره ، دخترم زود داه رفت ۱۰ ماهش بود نمیدونم علتش میتونه باشه ...
پسر منم زود راه رفت تولدش قشنگ راه میرفت...الان کلمه زیاد میگه فعل فقط بده بیا برو بریم نیست هست باش چشمم میگه ولی انگار سختشه حرف زدن بیشتر اشاره میکنه