2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه دو سال و نیمه دارید بچتون در چه حدی حرف میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 59 پست
مثلا در چه حدی حرف میزنه شما نگران نیستید؟

معلومه ک نگرانم.پسرم کلمه هاروقشنگ میگه جمله بندی نمیکنه.هرچی بخواد بهم میگه ولی باکلمه دیگه برج۱۱میشه ۳سالش باید قشنگ جمله بندی کنه ولی نمیکنه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کار خاصی انجام دادی مثلا بازی یا هرچی ؟یا اینکه خودش شروع کرد به حرف زدن؟

خودش همچیو یادگرف من خیلی کوچیک بود خیلی باهاش حرف میزدم الان ن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
پسر منم برج 12 میشه سه سالش شما اصلا دکتر نبردینش

ماهواره داری یا نه اگر داری تی وی رو بزن صبح تا شب جم کید بچه من از اونجا شمارش و حروف انگلیسی رو یاد گرفت 

اگر نداری دانلود کن. مثلا برنامه تو تی. تو.  و بزار ببینه 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
مثلا چه شعرها و کتابهایی که به سنش میخوره میشه به من معرفی کنید

کتاب داستاهایی که به گروه سنیشون میخوره تصویر حیوانات هم داره خیلی خوبن واسه شناختشون. یا کتاب‌هایی که رنگ ها و اشکال هندسی رو نشون میده. دختر من 18 ماهگی بیشتر رنگ ها رو یاد گرفت و میگفت. الانم اشکال هندسی رو میشناسه. شعر هم بیشتر یا دانلود میکنم یا از شبکه پویا یاد میگیره. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
پسر منم از نظر هوشی با چندتا دکتر و گفتار درمانگر مشورت کردم مشکلی نداره هرچی بهش بگی انجام میده مثل ...

بعضی بچه ها دیر حرف میزنند .بچه های خواهرم خیلی دیر حرف زدند. بهشون تخم کبوتر داد. میگن خیلی خوبه 

یه بار براش امتحان کن. خواهرم به هردوتابچه اش داد واقعا به حرف  اومدن

ن نبردم ولی باید ببرمش. شماپسرتونو دکتر بردین؟ پسرشمادر چه حدی حرف میزنه؟

اره عزیزم یه دکتر که بهداشت محل معرفی میکنه 30 ماهگی یه فرم پر کردم گفت فعلا خوبه برای 32 ماهگی دوباره یه فرم دیگه داره اون و پر کن باز برام بیار تا نظرم و بگم...

کلمه میگه مثلا مامان آب بده یا مامان دست اووف. ...دستم زخمی شده بود تنها سه کلمه ای هایی بود که گفت دو کلمه ای میگه نه زیاد مثلا به ماشین میگه ما به کامیون میگه کا به قایق میگه گا همش و نمیگه البته بعضی کلماتش اینطوریه

ماهواره داری یا نه اگر داری تی وی رو بزن صبح تا شب جم کید بچه من از اونجا شمارش و حروف انگلیسی رو یا ...

عزیزم دکتر بردم گفت تی وی و گوشی کامل خاموش کن وگرنه عاشق کارتون های انگلیسی با no و yes جواب سوالاتمون رو میده بدون اینکه من بهش یاد داده باشم

بعضی بچه ها دیر حرف میزنند .بچه های خواهرم خیلی دیر حرف زدند. بهشون تخم کبوتر داد. میگن خیلی خوبه&nb ...

دو سه تا دونه بهش دادم ولی فرقی نکرد میدونید خواهرتون چند تا بهشون داده