2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه دو سال و نیمه دارید بچتون در چه حدی حرف میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نگران نباش . اصلا بچه هارو مقایسه نکن. حرف زدن درصد زیادیش ارثی ژنتیکیه.و اصلا دلیل هوش بچه نیست .من پسرم تیزهوشان میره بزرگه .هشتمه. ولی تا سه سالگی اصلا خوب حرف نمیزد. مهم اینه که اسامی رو بلد باشه مثلا بگی پارچ اب رو بیار متوجه بشه  پارچ کدومه توپ کدومه شلوار کدومه .ولی نتونه تلفظ کنه مهم نیست .این بچه ها یه هویی به حرف میان . بازم میگم پسرم تیزهوسان میره ولی دیر حرف زد .ولی ۹ ماه راه رفت 

شما کار خاصی انجام دادی مثلا بازی یا هرچی ؟یا اینکه خودش شروع کرد به حرف زدن؟

از همون نوزادی باهاش حسابی باید حرف زد، هر کاری میکنی به بچه باید توضیح بدی، مثلا الان میخوایم بریم بیرون، الان میخوایم پوشک عوض کنیم.... باهاش باید زیاد حرف بزنی، ازش سوال بپرس، مثلا بابا کجاست به نظرت، این غذاپخته؟؟.... کلا باهاش حرف بزن و قصه و شعر هم بخون

بچه های من بزرگتر هستن ولی خیلی زود حرف زدن، تا میتونی شعر و قصه و کتاب بخونین باهم، گوشی و تلویزیون ...

کتاب میخونم براش توجه نمیکنه براش کلی کتاب گرفتم مثلا کتابش و میاره عکس حیوانات هی با اشاره به من میگه چیه منم اسم اون حیوون یا وسیله رو بهش میگم اینطوری خوبه یا فقط تک کلمه ای یاد میگیره بخدا استرس دارم نمیتونم از بزرگ شدنش لذت ببرم همش چشمم به دهنش ببینم چیز جدید میگه یا نه

منم دارم قشنگ شعر میخونه ولی عزیزم نگران نباش بچه ها با هم فرق میکنن یه آشنایی هم داریم بچه اش همسنه ...

خب میگن بچه هایی که دیر حرف میزنن تو مدرسه به مشکل میخورن به همسالانشون نمیرسن

کتاب میخونم براش توجه نمیکنه براش کلی کتاب گرفتم مثلا کتابش و میاره عکس حیوانات هی با اشاره به ...

مهمونی و رابطه با همسالان خیلی کمک کننده است، من زود حرف زدن بچه اول رو مدیون مهدکودک هستم،  زود حرف زدن بچه دوم رو مدیون اولی😍 با خانواده ات در تماس باش، تماس تصویری، سر زدن، و اگر واقعا میبینی دیرتر از سن خودش هست برو گفتار درمانی، خیلی کمک کننده هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب میگن بچه هایی که دیر حرف میزنن تو مدرسه به مشکل میخورن به همسالانشون نمیرسن

نه بابا.چندتا بچه داری؟بچه اگه خواهر برادر بزرگتر داشته باشه که باهاش بازی کنه و حرف بزنه زودتر یاد میگیره

عزیزم اصلا نگران نباش . اصلا بچه هارو مقایسه نکن. حرف زدن درصد زیادیش ارثی ژنتیکیه.و اصلا دلیل هوش ب ...

پسر منم از نظر هوشی با چندتا دکتر و گفتار درمانگر مشورت کردم مشکلی نداره هرچی بهش بگی انجام میده مثلا عکسای تو کتاباش و امروز به باباش نشون میداد که بهش بگه باباش از عمد بهش اشتباه میگفت مکث میکرد هی اشاره میکرد یعنی درست نمیگی ولی نمیتونه بگه این منو عذاب میده

دخترمن ازیک سالگی شروع کردحرف زدن.الان ۲ساله نیمه شعرم میخونه.ازمادرشوهرت بپرس بچهاش ازچندوقتی حرف م ...

میگه زود حرف زدن عزیزم...پسر من 9 ماهگی اولین کلماتش رو گفت یدفعه هیچی نگفت بعد از چند ماه شروع کرد به حرف زدن