2777
2789

پسرم الان دو سال و هفت ماهه شده ولی زیاد حرف نمیزنه بیشتر همه چیز رو با اشاره میگه...

خیلی استرس دارم همش فکرم مشغوله شما چه بازیهایی باهاش میکنید چه کارهایی انجام میدید بچتون در چه حدی حرف میزنه...؟

لطفا اگه تجربه ای دارید منو راهنمایی کنید🙏🙏🙏

دخترم دوسال و پنج ماهشه قشنگ حرف میزنه فوشم یادگرفته خانوم😏😅

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم کامل حرف میزد 

من نمیزاشتم تی وی ببینه بیشتر کتاب میخوندم براش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه های من بزرگتر هستن ولی خیلی زود حرف زدن، تا میتونی شعر و قصه و کتاب بخونین باهم، گوشی و تلویزیون رو تعطیل کن، اون باید حرکت دهن یه آدم رو از نزدیک ببینه تا تقلید کنه، اگر با اشاره حرف زد تا یه مدت سریع اسم اون وسیله رو بگو بعد از مدتی هم دیگه سرت رو به سمت بچه برنگردون مجبور بشه کلمه رو بگه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

پسرا معمولا دیر زبون باز میکنن 

دختر خواهرم دو سالشه مثل بلبل حرف میزنه 

اما پسر جاریم چهار سالشه هنوز جمله کامل نمی تونه بگه 

حتی پسر بزرگش پیش دبستانیه اونم سخت صحبت میکنه