2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نزار بیاد سمتت

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خب دلیلش چیه که اون زودتر...؟

فکر کنم باید یه طوری باشه که یا همزمان یا زن زودتر به چیز برسه دقیق نمیدونم 

یکاری کنید که تو هم لذت ببری با یه نفر که اطلاعات داره مشورت کن

میشه به نظدت؟؟؟؟

چرا نشه ادمش کن زبون داشته باش درخاستتو بکن حرفتو بزن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چرا نشه ادمش کن زبون داشته باش درخاستتو بکن حرفتو بزن 

زدم صد بار

براشم چیزی کم نمیزارم تو این کار

یا اینکه همیشه بهش میگم ببین اینکارو برات کردم منم دوست دارم برام انجام میدی 

میگ زن که نباید به زبون بیاره هر وقت خدم خاستم میام

زدم صد بار براشم چیزی کم نمیزارم تو این کار یا اینکه همیشه بهش میگم ببین اینکارو برات کردم منم دوس ...

واااا ناراحت نشو شوهرت خیلی خودخواهه 

تقصی خودته مردارو هرچقدر بهشون رو بدی همونقدر از خودشون درمیان

واااا ناراحت نشو شوهرت خیلی خودخواهه  تقصی خودته مردارو هرچقدر بهشون رو بدی همونقدر از خودشون ...

به نظر شما اگه از این به بعد مثل خودش شم

سرد باشم رفتارش درست میشه؟