2777
2789

سلام من مدتها قبل از طریق یکی از دوستان قدیمی با یه نفر ک معروف بود و میگفتن موکل داره آشنا شدم و یه چیزهایی بهم گفت ک از اون موقع تاحالا خیلی تو فکر میرم البته خیلی چیزها رو به اصرار خودم بهم گفت ومیگفت اگر ندونی زندگی راحتتر میگذره،همه حرفا در مورد گذشته ام درست گفت حتی اینکه اولین خواستگارم که یه سید بود و پدر هم نداشت یه نشونه خیلی دقیق داد بهم که فکر میکنم بقیه حرفاش هم درسته بهم گفته،خیلی اصرار کردم تو طالع خودم و شوهرم عمرمون چقدر هست برا خودم گفت عمرت طولانی ولی عمر شوهرم چیزی نگفت وبا کلی اصرار بهم گفت تو یه اتفاق مثل تصادف از بین می‌ره خیلی حال وروز بدی دارم نمیدونم چکار کنم نگید خرافاتی ام اگر خرافات بود بقیه حرفاش باید یکیش حداقل کم و زیاد میشد ولی همه زندگیم مو به مو دقیق بهم گفت الان از اینکه شوهرم یکساعت هم از خونه می‌ره بیرون میترسم....

اه اینکارا چیه میکنین

بدنم ب لرزه افتاد

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونها نمیتونن از اینده بگن، اینده قابل پیش بینی نیست چون وابسته به شما و انرژی شماست، وابسته به تلاشتون

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

هرچی با خودم کلنجار رفتم ک حداقل آرزوووو کنم یک ساعت آینده مو ببینم نمیتوتم حتی بهش فکر کنم اصلا آدم سکته میکنه ترجیح میدم ندونم ...هرچند ما خودمون داریم آینده رو میسازیم

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
نمیدونم والا ..ببین چنددرصد از حرفاش راست بوده  موکل داشتن ن رد میکنم ن قبول دارم

بین۸۰تا۹۰از حرفایی که بهم گفت درست بود وقتی اینو گفت انگار یه شوک بهم وارد شد 

به منم یکی از آشناهامون که میگه موکل داره خیلی چیزا از زندگیم گفت حتی یه راز که هیچکس خبر نداشت  ...

دقیق اینم حرفایی بهم گفت که شاید هیچکس ازش خبر نداشت

هیچکس جز خدا از آینده خبر نداره  در ضمن صدقه دادن و دعا کردن بلا رو از ادم دور میکنه اگر نگران ...

درسته جز خدا هیچکس از آینده خبرنداره ولی اینکه من دوبار ازدواج کردم این بنده خدا به راحتی گفت اینکه یه بچه الان دارم اونم دختره

دقیق اینم حرفایی بهم گفت که شاید هیچکس ازش خبر نداشت

این آشنامون که موکل داره میگه مکان و زمان ، گذشته و آینده برای موکل مفهومی نداره می‌تونه تا حدودی اطلاعات بده 

تنها چیزی که نمیتونه بگه عمر آدمه که دست خداست 

وتنها کسیه که ازش خبر داره 

خدایا شکرت که همیشه هوامو داشتی و داری 💚

هرچی با خودم کلنجار رفتم ک حداقل آرزوووو کنم یک ساعت آینده مو ببینم نمیتوتم حتی بهش فکر کنم اصلا آدم ...

از سر کنجکاوی رفتم چیه چیزهایی فهمیدم ک کاش نمی‌دونستم واتفاق می افتاد،فکر کن ماشین نداشتیم گفت کمتر از دوماه دیگه ماشین می‌خرید و درست هم بود