2777
2789
عنوان

به کسایی که موکل دارن اعتقاددارید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 57 پست
معمولا همه فالگیرا و دعا نویسا گذشته و حال رو درست میگن و یه مقداری از اینده ی نزدیک.. اما خودم بسی ...

من اصلا اهل دعا وفال واین چیزها نبودم ولی برای اولین بار گفتم امتحان کنم ببینم چطوریه اصلا راست میگن یانه البته اون بنده خدا هم بهم گفت عمر دست خدا هست من نمیتونم بگم ولی من زیادی اصرار کردم و اینکه گفت این اتفاق بر اثر مثلا تصادفی چیزی هست

آخه نه مورد من تنها در مورد خواهرم هم حرفاش درست بود اگر کم وزیادی بود اصلا باور نمیکردم

فقط در مورد طول عمر رو جدی نگیر توکلت به خدا باشه،حتی همون موکل هم بنده خداست،موکل به جنی میگن که ماموریت بهش میدن و فقط طبق همون عمل میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع خدا حواسش بهت بوده الان هم هست،رحمت خدا که تمومی نداره بگه سهمت گرفتی دیگه برو نوبت بقیه س

چی بگم بخدا اینقدر تو زندگیم مشکل دارم اینقدر تاحالا سختی کشیدم که دیگه اگر این اتفاق بیفته من نابودم و بدترینش این بود تو بچگی مادرم از دست دادم

من اصلا اهل دعا وفال واین چیزها نبودم ولی برای اولین بار گفتم امتحان کنم ببینم چطوریه اصلا راست میگن ...

نه بابا چرو و پرته..هیچ احدی اینده رو نمیدونه..

اینو مطمئن باش..اگه قرار باشه اینده ی همه رو رمال و فالگیرا بلد باشن و بگن که دیگه هیچی..پیغمبرن ؟ امامن. بنده ی خاص خدان؟ چی هستن که بخوان اینده ی همه رو بدونن...حتی درای اسمون بروی جنیا بسته شده و فرشته ها مواظبت میکنن که اون استراق سمع نکنن. و بخوان چیزی از اینده بدونن.اینا رو کلی تحقیق کردم خودم زمانی بهم گفتن شوهرت زودتر از خودت میمیره..

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
من اصلا اهل دعا وفال واین چیزها نبودم ولی برای اولین بار گفتم امتحان کنم ببینم چطوریه اصلا راست میگن ...

اگر طلسم و جادویی داد استفاده نکن،دیگه سراغش نرو بعدا پشیمون میشی که دستی دستی پای موکل به رندگیت باز کردی،اینا بیان به این راحتی دیگه نمیرن ها

اگر طلسم و جادویی داد استفاده نکن،دیگه سراغش نرو بعدا پشیمون میشی که دستی دستی پای موکل به رندگیت با ...

من نگرفتم اصلا یعنی اصلا اون خودش به هیچکس نشون نمی ده فقط تلفنی بود این ارتباط

نه بابا چرو و پرته..هیچ احدی اینده رو نمیدونه.. اینو مطمئن باش..اگه قرار باشه اینده ی همه رو رمال و ...

بخدا مغزم ترکیده دیگه حالم بد اصلا خواب ندارم دیگه

بخدا مغزم ترکیده دیگه حالم بد اصلا خواب ندارم دیگه

بیخیال بابا..الکی الکی زندگی خودتو زهر نکن...یکم فک کن آخه..مگه میشه یه ادم معمولی اینده همه رو بدونه..

خدا توی قران گفته اینده توی لوح محفوظ, نزد منه و هیشکی ازش خبر نداره..یکم منطقی بشین فک کن.

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
بیخیال بابا..الکی الکی زندگی خودتو زهر نکن...یکم فک کن آخه..مگه میشه یه ادم معمولی اینده همه رو بدون ...

خداکنه همینجور باشه حتی بهم گفت تو کمد دیواری خونتون یه نفر دعا و طلسم گذاشته گشتم بود واقعا