2777
2789
عنوان

به کسایی که موکل دارن اعتقاددارید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 57 پست
بین۸۰تا۹۰از حرفایی که بهم گفت درست بود وقتی اینو گفت انگار یه شوک بهم وارد شد 

چرا چیزایی میپرسین که جوابش اعصابتون رو داغون میکنه،عزیزم اول اینکه عمر دست خداس و دوم اینکه دعا کردن و صدقه دادن سرنوشت رو میتونه تغییر بده

این آشنامون که موکل داره میگه مکان و زمان ، گذشته و آینده برای موکل مفهومی نداره می‌تونه تا حدودی اط ...

عمر هر کس تو طالعش نوشته شده و فکر میکنم حتی همین دعانویس ها هم بتونن بگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته جز خدا هیچکس از آینده خبرنداره ولی اینکه من دوبار ازدواج کردم این بنده خدا به راحتی گفت اینکه ...

این ها چیزهای خیلی ساده ای که گفته،موکل یعنی جن بله اینها رو میتونن بگن و خیلی چیزهای دیگه ولی طول عمر رو نه

چرا چیزایی میپرسین که جوابش اعصابتون رو داغون میکنه،عزیزم اول اینکه عمر دست خداس و دوم اینکه دعا کرد ...

نمیدونم وقتی فکر میکنم اگر خدایی نکرده این اتفاق بیفته چطوری باید تو این اوضاع بچه ام تنهایی بزرگ کنم بیشتر حالم بد میشه تو این دنیا هیچ پشتوانه ای ندارم

خودتون‌ میگید موکل یا همون‌ جن داشته 

جن‌ از گذشته و‌حال شما باخبرن‌ ، طبیعیه تمام‌اطلاعاته گذشتتون و‌حال و‌انچه تو‌ ذهن هست و‌قراره انجام‌بدین رو میزاره  کف دستتون‌ 

اما جن از اینده خبری ندارن‌

شما چون‌گذشتت رو‌درست گفته فکر میکنید پس حرفهاش درمورده اینده راسته 

اون‌در مورده اینده حرفهای من دراوردی زده ، از مزخرفاتی که‌ درمورده اینده‌گفته‌نترسید ، از اینکه بهش رجوع کردین بترسید و‌سریع توبه کنید

درخواست دوستی قبول نمیکنم
این ها چیزهای خیلی ساده ای که گفته،موکل یعنی جن بله اینها رو میتونن بگن و خیلی چیزهای دیگه ولی طول ع ...

نمیدونم چی بگم اصلا نمیدونم چکار کنم وقتی اینهمه حرفاش درست بود از زندگیم       

نمیدونم وقتی فکر میکنم اگر خدایی نکرده این اتفاق بیفته چطوری باید تو این اوضاع بچه ام تنهایی بزرگ کن ...

دور از جون همسرتون،ان شا الله که همیشه سایش بالا سرتون باشه ولی همه مون خوب میدونیم که تا ابد زنده نیستیم،شما هم نگران فردایی نباش که هنوز نیومده خدا بزرگه

نمیدونم چی بگم اصلا نمیدونم چکار کنم وقتی اینهمه حرفاش درست بود از زندگیم       ...

چون اصرار کردی خواسته حدودی یه چیزی بگه ،به موارد خوبی که گفته بیشتر تمرکز کن و اتقاقا تا وقتی کنار هم هستین از زندگی لذت ببرین حتی اگر گفت فقط یه روز از زندگیتون باقی مونده

نمیدونم وقتی فکر میکنم اگر خدایی نکرده این اتفاق بیفته چطوری باید تو این اوضاع بچه ام تنهایی بزرگ کن ...

اکه بتونن اینده رو هم بگن..ایندخ ی نزدیک رو میگن نه اینده ی دور...

امروز تو کتاب اندیشه خوندم که فقط خدا زمان مرگ ادما رو میدونه و هیچکس ازش خبر نداره..اگه اینجوری بود که اون شخصی که شما میکی باید زمان مرگ همه ی مارو بدونه..پس اینکه خدا گفته زمان مرگ دست منه دیگه الکیه؟

عزیزم اینده همیشه در حال تغییره...اینقدر به خودت تلقین نکن که اگه قرار نباشه اتفاقی بیفته بخاطر این تلقینات بیفته..

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
دور از جون همسرتون،ان شا الله که همیشه سایش بالا سرتون باشه ولی همه مون خوب میدونیم که تا ابد زنده ن ...

درسته خدا بزرگه ولی قربون بزرگی خدا برم این حق منه یبار جدابشم الآنم ک باز ازدواج کردم بخواد چنین اتفاقی بیفته و بازم تنها بشم اون موقع بچه نداشتم جدا شدم ولی الان چی....

نمیدونم چی بگم اصلا نمیدونم چکار کنم وقتی اینهمه حرفاش درست بود از زندگیم       ...

معمولا همه فالگیرا و دعا نویسا گذشته و حال رو درست میگن و یه مقداری از اینده ی نزدیک..

اما خودم بسییییار فال گرفتم و دعا نویس رفتم حرفای هیچکدوم از ابنده برام اتفاق نیفتاد..

تازه یکیشون گفت شوهرت زودتر از خودت میمیره..انقدر گریه کردم..ولی بعدش نشستم فک کردم گفتم فقط خدا زمان مرگ ادما رو میدونه نه بندگان  خدا

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
چون اصرار کردی خواسته حدودی یه چیزی بگه ،به موارد خوبی که گفته بیشتر تمرکز کن و اتقاقا تا وقتی کنار ...

آخه نه مورد من تنها در مورد خواهرم هم حرفاش درست بود اگر کم وزیادی بود اصلا باور نمیکردم

درسته خدا بزرگه ولی قربون بزرگی خدا برم این حق منه یبار جدابشم الآنم ک باز ازدواج کردم بخواد چنین ات ...

اون موقع خدا حواسش بهت بوده الان هم هست،رحمت خدا که تمومی نداره بگه سهمت گرفتی دیگه برو نوبت بقیه س

آخه نه مورد من تنها در مورد خواهرم هم حرفاش درست بود اگر کم وزیادی بود اصلا باور نمیکردم

عزیزم خوده امام و پیغمبر هم با خواست خدا از اینده اطلاع داشتن..اخه این بندا ی ناچیز,که دین و ایمانش هم معلوم نیست در چه حده چرت و پرتاشو باور کردی؟ 

هممممه رمالا و فالگیرا گذشته و حال رو درست میگن..اینده مهمه که هیشکی ازش خبر نداره