2777
2789
عنوان

پالتو ها چقد جدیدا زشتو گرونن🥺

1257 بازدید | 71 پست

امروز رفتم ی عالمه همه جارو گشتم ی پالتو یا بافت مناسب پیدا نکردم

همه یا بی اندازه زشت بودن یا خیلی گرون

پیجی..سایتی...کانالی چیزی نمیشناسین ک لباس زمستونیهای ارزون و خوب داشته باشه🥺

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Manto.moma

واقعا ارزش قیمتشونو دارن زیادم گرون نیستن

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

بیا کانالم ✋✋✋✋✋ 

لینک رو امضام ارسال رایگان

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
وای وای ای گفتی افتضاااااح جنس داغووون همه ۶۰۰  ۵۹۸

اره واقعا 

یه جا یه پالتو دیدم ساده طوسی عین یع مانتو فقط جیباش یه گوله پشم داشتن ۸۹۰😐

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
مگه پالتو اومده کدوم شهر هستین که به این زودی

سمنانم

اره رفتم ی مرکز خرید اورده بودن تقریبا

البته من دیجی کالا رو میگم

پالتو که هنوز نیست پاییزه

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
Manto.moma واقعا ارزش قیمتشونو دارن زیادم گرون نیستن

تله یا اینستا؟اینستا ندارم