2777
2789
عنوان

پالتو ها چقد جدیدا زشتو گرونن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 71 پست
اینستاگرام  سایت هم دارن  تو همین گوگل سرچ  کن آیبولک    برات میاد سایتش

عزیزم مطمئن هستن؟

از لحاظ اطمینان و ب موقع رسیدن کالا اینا میگم

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ۴ تا رو پسندیدم ولی نمیدونم کدومش قشنگ تره  

از کجا اوردی اینا؟

قیمتاشون چندن؟

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
عزیزم مطمئن هستن؟ از لحاظ اطمینان و ب موقع رسیدن کالا اینا میگم

مطمئن که هستن صد درصدددددد شک نکن 

چون سایت دارن و از سایت خرید می‌کنی ازشون به سایت هیچ شکی نیست تحت نظارت دولته. 

و اینکه من تاحالا خرید نداشتم الان ازشون شلوار سفارش دادم هنوز نرسیده .   و  یک ملیون فالوور دارن توی اینستاگرام

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بین ۳۰۰ تا۴۰۰ هست یه کانال توی تلگرامه من همیشه از اون خرید میکنم Moderooz 15

متشکرم عزیزم🌷🌱

من اینو دیدم الان . خیلی گرون بود که مسخرمون کردی ؟ 

😐😐😐

نه بخدا

فکر نمیکردم بگین گرونه

اخه از قیمتای بیرون و جنسای بنجلشون و کیفیت کار این پیج خبر داشته باشین واقعا مناسبه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
وای عالین کاراش

خیلییییی

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
جنس لباساش خوبه؟

آره 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم