2777
2789

سونو دادم همون موقع نوشته راکتیو سایز ۶ میل ۵ تا دکتر گفتن اصلا اصلا مهم نیست برو ..

اما نرفت آنتی بیوتیک هم خوردم نرفت 

یه دکتر آنلاین بهم گفت باید نمونه برداری کنی خیلی نگران شدم یه دکتر میگه نمونه بگیر به دکتر میگه اصلا مهم نیست

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم غدد لنفاویم نزدیک ۲ یا ۳ ساله که متورم شده با سرماخوردگی یا کوچک‌ترین عفونتی تورمش بیشتر میشه.

چند بار هم دکتر رفتم بیشتریاشون گفتن چیز مهمی نیست ولی یکی از دکترا گفت که باید نمونه برداری بشه ولی خب به حرف‌های یک  دکتر اکتفا نکردم پیش بهترین دکتر تهران نوبت گرفتم رفتم گفت که اصلاً چیز مهمی نیست حتی با همسرمم شوخی کرد گفت خانومت می‌مونه تا ۸۰ ۹۰ سالگی و دهنتو سرویس میکنه 😁

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
یه ازمایش خون ساده بده اگه خیلی نگرانی Cbc esr اگه اعدادش نرمال باشه یعنی سالمی بعد نمونه هم برو بد ...

چندبار آزمایش خون دادم با فاصله ..کاملا نرمال بود

چندبار آزمایش خون دادم با فاصله ..کاملا نرمال بود

خب نرمال بوده دیگه چرا میترسی 

این دفعه cbc و esr بده 

دور از جونت اگه چیز بدی باشه تو ازمایشت نشون میداد 

ولی حتما حتما برو‌نمونه انجام بده اگه دکتر گفته

سلام عزیزم منم غدد لنفاویم نزدیک ۲ یا ۳ ساله که متورم شده با سرماخوردگی یا کوچک‌ترین عفونتی تورمش بی ...

عزیزمم انشالا که همیشه سالم باشین 

برای شما سایزش چقدر بود؟؟

آخه ینفر تو همین نی نی سایت دورازجون شما می‌گفت ۲ سال غده لنفاوی ورم داشت هرچی دکتر رفتم سونو دادم آزمایش دادم همه نرمال بود تا اینکه نمونه برداری کردم گفتن خیلی دیر شده سرطان هست  من از این میترسم