2777
2789
عنوان

پالتو ها چقد جدیدا زشتو گرونن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 71 پست
تله یا اینستا؟اینستا ندارم

اینستاس

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مزون لاوین لباساشو دوست دارم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من واسه بچه ها میبافم.ارزون و خوب😊

خوشبحالتون🥺من که واقعا با دیدن قیمتا هنگ کردم

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
از کجااا🥺🥺🥺🥺

تاناکورا بود جنسش عالی بود 500تومن قیمتش بود مرده خیلی هیز بود هرچی میگفتم زیاده  ازش کم میکرد تا رسیدیم ب200 فوری خریدمو ازش فرار کردم😂

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

ibolak مانتو نمیاره ولی بافتنی های شیک و قشنگی میاره همچنین هودی . 

قیمتشم خوبه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ما هنوز كولر ميزنيم  الان اول فصله هنوز زوده براي لباس زمستوني و اينكه اول فصل خيلي گرونه

ماهم تا الان روشن بود واقعا😁

ولی اخه خاستم یکم زودتر از بقیه خریدو شروع کنم ک متاسفانه خوردم ب بن بست😐😂

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
ibolak مانتو نمیاره ولی بافتنی های شیک و قشنگی میاره همچنین هودی .  قیمتشم خوبه

اینستاس یا تل؟