2777
2789
عنوان

تموم کردیم. دارم میمیرم بیاین

402 بازدید | 28 پست

یه بار بهم خیانت کرد من احمق بخشیدمش همون موقع هم بهش گفتم مثل قبل نمیتونم بهت اعتماد کنم گفت اشکال نداره درسش میکنم اشتباه کردم پشیمون نمیتونم از دستت بدم 

امشب  بهم میگه من هر کیو دلم بخواد فالو میکنم هر جا دلم بخواد میرم تو حق نداری اعتراض کنی حق نداری چیزی بپرسی و به چیزی گیر بدی

گفتم نمیتونم با این شرایط باهات باشم

خودش منو محدود کرده بود نمیذاشت حتی اینستا نصب کنم بعد میگه من هر دختری دلم بخواد فالو میکنم

چرا من اینقدر خرم براش ناراحتم؟ 

بیاین یه چیزی بهم بگین اصلا فحشم بدین دلم داره میترکه همش حرفای قشنگش و خاطراتمون میاد جلو چشمام

بدی هاش یادت بیاد

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب تموم کردیم. تلفنی 

فك كردم متأهلي دختر😐

ول كن بابا بيخيال

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️