2777
2789
عنوان

کدوم روش زایمان؟به نظراتتون نیاز دارم+نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
چقد خوب،راستی معذرت میخام واژن بعده طبیعی بد شکل نمیشه؟ هیکلت برگشت به حالت قبل؟

از نظر اندام که آره.تازه الان همه میگن لاغر تر هم شدم

ولی واژن یکم بیریخت میشه😁

که اشکال نداره از سزارین خیلی بهتره

اول میخاستم برم بیمارستان دولتی.ولی چون کاهش درد نداشت.مجبور شدم رفتم بیمارستان خصوصی نه شوهرم کنار ...

هزینه هاش چطور بود عزیزم؟

نه موقع زایمان منم دوست ندارم همسرم باشه،میخوام اگه زیاد درد داشتم پیشم باشه

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر اندام که آره.تازه الان همه میگن لاغر تر هم شدم ولی واژن یکم بیریخت میشه😁 که اشکال نداره از ...

براهمینه میخام به دکترم بگم بعد از زایمان واسم عمل زیبایی انجام بده،میگم خداکنه انجام بده

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
هزینه هاش چطور بود عزیزم؟ نه موقع زایمان منم دوست ندارم همسرم باشه،میخوام اگه زیاد درد داشتم پیشم ب ...

من مثلا طرح ترویج زدم و با هزینه بی دردی شد ۸ میلیون و پونصد ۳۵۰ تومن هم ماما همراه گرفت

که کلا نزدیک ۹ تومن دراومد

دقیقا فردا ۱ ماهگی دخملمه الانم کنارم آروم خابیده اصلا نگران نباش همه چیز و بسپار به خدا

عزیزدلم،اسمش چیه،خداحفظش کنه 

کاش زودتر بگذره منم پسرمو زودتر ببینم خیلی ذوق دارم😍

من مثلا طرح ترویج زدم و با هزینه بی دردی شد ۸ میلیون و پونصد ۳۵۰ تومن هم ماما همراه گرفت که کلا نزد ...

خوبه در حد همون سزارین شد

شما کدوم شهری؟؟

خوزستانم من عزیزم،خانوادم کرج هستن میگن اینجا زایمان کن ولی من دوست دارم بعد از زایمان خونه خودم باشم حداقل بعد از یک هفته اونموقع برم کرج

عزیزدلم،اسمش چیه،خداحفظش کنه  کاش زودتر بگذره منم پسرمو زودتر ببینم خیلی ذوق دارم😍

اسمش رقیه خانومه

دقیقا ظهر عاشورا دنیا اومد

ساعت ۱۲ ظهر😘

انشالله نی نی تو بسلامتی بغلت میگیری

از روز های بیکاری و خواب راحت الانت استفاده کن

بعدش انقد خستگی داره که میگی کاش بره دوباره تو شکمم😅

اسمش رقیه خانومه دقیقا ظهر عاشورا دنیا اومد ساعت ۱۲ ظهر😘 انشالله نی نی تو بسلامتی بغلت میگیری ا ...

عزیزدلمممم حضرت رقیه حافظش باشه 

انشاالله ممنونم😘 

اتفاقا خوابالوهم شدم همش تو چرتم😂

خوزستانم من عزیزم،خانوادم کرج هستن میگن اینجا زایمان کن ولی من دوست دارم بعد از زایمان خونه خودم باش ...

اتفاقا اون روزای اول بشدددت نیاز به کمک داری.چون شاید مثل من بخیه داشته باشی و نتونی راحت بشینی 

بعدم کلا بعد زایمان بی حوصله ای یه چند روزی

بچه داری هم که یاد نداری همش عصبی میشی

به نظر من اول برو خونه مامانت بعد که بهتر شدی برو خونه خودت

من مشهدم.امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی

نگران هیچی هم نباش

آهان راسی من دعا واسه زایمان راحت هم خیلی میخوندم

مثل دعای یستشیر،سوره انشقاق بعد از هر نماز،سوره مریم

و اینکه صلوات بفرست برای ظهور و سلامتی امام زمان بعد که فرستادی از مادرشون حضرت نرجس خاتون مدد بگیر

باهاشون راحت صحبت کن

برای آرامش دلتم ۴۰ تا سوره والعصر بخون

من مشهدم.امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی نگران هیچی هم نباش آهان راسی من دعا واسه زایمان راحت هم ...

چقد عالی،ممنون بابت راهنماییت عزیزدلم