2777
2789

خانوما من خودم نظرم رو طبیعیه ولی خانوادم میگن سزارین 

و اینکه کدوم نوع زایمان هم بهتره از نظر شما هم هیکلم خیلیییی بد نمیشه؟

راستی درمورد اپیدورال چیزی میدونین؟و اینکه میشه بعد زایمان با دکترم هماهنگ کنم که عمل زیبایی هم انجام بده برام یا باید فاصله بیوفته؟ لطفا دلیل هم بیارید مرسی

تعداد رای : 16
نظرسنجی
سزارین
5
31%
طبیعی
8
50%
طبیعی همراه با اپیدورال
3
18%
 |سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

من اختیاری سز کردم تو یه گروهیم هرکس طبیعی اورده  نالان هرکس سز خودخواسته بوده راضیه اگر درد مهمه برات سز باز نظر خودت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7277852/دهانه-رحم-۲-سانت-بازه-زایمان-طبیعی-کمک?postId=208342453این تاپیک خیلیابودن که اززایماناشون گفتن

اگه میتونی ولگنت خوبه حتماطبیعی وگرنه بری سرارین بهتره 

ببین زابمان مادروخواهروخالت چه جوری بوده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اسی ببخشید وسط تاپیکت ، ولی بچه ها منم انشالله اگر این سری سقط نشه و بارداری سالمی داشته باشم خیییییییلی از زایمان میترسم درحدیکه تو گوشی یوقت عکسی فیلمی از ماما و اتاق عمل میبینم دستام میلرزن تو بیمارستان میرم ناخداگاه اشک میریزم و گریه میشم من باید چیکار کنم اصلا هم ازین روشای جدید اپیدورال و .... سر درنمیارم  من چیکار کنم ؟ توصیه ای چیزی دارین بگین ،مامای همراه هم شنیدم خوبه

دعام کنید🙏

من بشدددددددت از زایمان میترسیدم.واژینیسموس شدددددیییید هم داشتم که دکترم تو نامه بستریم قید کرده بود که فقط در صورت داشتن ماماهمراه یا با روش کاهش درد بستری بشم و زنگ بزنن دکتره بیاد

یعنی تو مطب دکتر گریه میکردم و التماس دکتر ک سزارین شم

من ۱ ماهه زایمان طبیعی با روش کاهش درد انجام دادم خیلی هم راضی ام.تازه من واژینیسموس هم دارم.

کاهش درد چطوره عزیزم همون اپیدورال؟

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
من بشدددددددت از زایمان میترسیدم.واژینیسموس شدددددیییید هم داشتم که دکترم تو نامه بستریم قید کرده بو ...

اخر سزارین شدی؟

کاهش درد چطوره عزیزم همون اپیدورال؟

اره لی برای من گفت اسپایناله.فرقی نداره

به نظر من بهترین چیز ماما همراس

من ماما هم داشتم ،اسپاینال هم شدم ولی ماما همراه بیشتر بدردم خورد

اره لی برای من گفت اسپایناله.فرقی نداره به نظر من بهترین چیز ماما همراس من ماما هم داشتم ،اسپاینال ...

ماما همراه که میگیرم حتما،هزینش چقدر شد؟بیمارستان خصوصی بودی؟راستی همسرت اجازه داشت بیاد کنارت؟

نه دکترم اصلا قبول نکرد گفت لگنت عالیه تو بیمارستان خصوصی هم سزارینت نمیکنم طبیعی با اسپاینال و ما ...

چقد خوب،راستی معذرت میخام واژن بعده طبیعی بد شکل نمیشه؟

هیکلت برگشت به حالت قبل؟

ماما همراه که میگیرم حتما،هزینش چقدر شد؟بیمارستان خصوصی بودی؟راستی همسرت اجازه داشت بیاد کنارت؟

اول میخاستم برم بیمارستان دولتی.ولی چون کاهش درد نداشت.مجبور شدم رفتم بیمارستان خصوصی

نه شوهرم کنارم نبود.اگه هم میزاشتن خودم دوس نداشتم بیاد کنارم