2777
2789

بچه ها سلام بابابزرگم کرونا گرفته اکسیژن خونش بالا نمیره شبا به قدری حالش بد میشه دستاشو میبندن تو بیمارستان هرچی غذا میبریم اجازه نمیدن بهش بدیم دیشب خالم زنگ زده گفت منو بیاید ببرید خاک بریزید روم تموم کنم منو ببرید خونه خودم 😔هیچ کدوم از دایی هام نمیبرن خونشون منم با مامانم با پدربزرگم زندگی میکردیم مامانم کمرشو عمل کرده مریضه دارم اونو تر و خشک میکنم خودم متاهلم اگه بابابزگمم بیاد دیگه میبرم از این زندگی امشب دعا کنید خدا ازش راضی بشه 😔یا دعایی هست بگید براش بخونم 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی جونم به حضرت عباس (علیه السلام) متوسل شو که بابابزرگت شفا پیدا کنن . حضرت عباس دست خالی برنمیگردونه مطمئن باش . من خودم وهمسرم باهم کرونا گرفته بودیم هیچکس نبود یه لیوان اب بده دستمون اینقده گریه کردم ومتوسل شدم به حضرت عباس  وچله زیارت عاشورابرداشتم . 

شاید باورت نشه ازز روز بعد اینکه متوسل شدم کم کم حال من بهتر میشد تا الان .