2777
2789
عنوان

فقط میگم خدا کنه اون چیزی که فکر میکنم نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 30 پست

ازت خواهش میکنم دیگه توی اینترنت دنبال چیزی نگرد .خداروشکر ک دخترت خوبه پیش دکتر خیلی خوب بردی. توکلت بخدا باشه توسل کن ب امام زمان و به هیچی فکر نکن. انشالله ک خیلی زود سلامتی کاملشم بدست میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی که خدا به خودت صبر و به دخترت سلامتی بده. حالت رو درک میکنم عزیزم چون تیرماه امسال دختر ت ...

خدارو شکر که حال دخترت خوبه سالمه انشالله منم دل نگرانیم بابت این قضیه خل بشه واقعا بده خیلی سخته خدا هیچ کس و تو ای این موقعیت قرار نده میبرمش پیش دکتر محمودرضا اشرفی فعلا ببینم چی میشه 

شما مادری عزیزم. چرا  به خاطر ۴ تا چرت و پرتی که توی اینترنت سرچ کردی بچه ات رو نفرین میکنی؟&nb ...

نفرین نکردم اخه دلم نمیخواد زجر کشیدنشو تو اینده ببینم اره خیلی دلم اشوبه مغزم هنگه واقعا دیگه احساس تهی بودن میکنم به خود قول دادم نرم دنبال سرچ ولی باز طاقت نیاوردم 

خدارو شکر که حال دخترت خوبه سالمه انشالله منم دل نگرانیم بابت این قضیه خل بشه واقعا بده خیلی سخته خد ...

ان شاء ا... عزیزم که خیلی زود خبر سلامت کامل دخترت رو تاپیک بزنی. 

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
ازت خواهش میکنم دیگه توی اینترنت دنبال چیزی نگرد .خداروشکر ک دخترت خوبه پیش دکتر خیلی خوب بردی. توکل ...

انشالله اره دیگه قول میدم به خودم تو نت دنبال چیزی نگردم شما میشناسین دکتر محمودرضا اشرفی رو 

انشاالله ممنون براش دعا کنید 

عزیزی . من هر شب قبل خواب واسه کوچولوهام و سلامتشون دعا میکنم. از امشب سلامتی دختر شما رو هم همیشه خواهانم از خدا. چون واقعا واقفم به استرستون. شما هم برای وروجکهای من دعا کنید عزیزم

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد

سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

از متن تاپیکتون متوجه شدم چقد نگران هستین. من زمانی که یکسال و نیمه بودم در شرایطی که پدرم شیفت بودن و من و مادرم خونه پدربزرگم بودیم تشنج کردم... هنوز بعد از ۱۸ سال مادرم میگه اون شب بدترین شب عمرم بود:( پدربزرگم سریع منو به بیمارستان رسوند درواقع ایشون جونمو نجات دادن.... دکترم گفت اگه یذره دیرتر متوجه میشدن و دیرتر به بیمارستان میرسیدم یا کور میشدم یا فلج میشدم یا حتی میمردم.... ولی الان خداروشکر صحیح و سالمم هیچ آسیبی بهم وارد نشد. یکسالی هست فارغ التحصیل شدم دوزبانه هستم تیزهوشان قبول شدم دبیرای ابتداییم تاکید داشتن میتونم جهشی بخونم و این رو مدام به والدینم یاداوری میکردن و خیلی خیلی مثال های دیگه ای که خیالتون رو راحت کنم هیچ آسیبی به مغزم وارد نشد... امیدوارم دختر شما هم مشکلی براش پیش نمیاد و در آینده ای نه چندان دور متوجه پیشرفت های چشمگیرش باشین😍توکل کنین به همون خدایی که بی اذنش حتی یه برگ هم از درخت نمیفته:)

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر از متن تاپیکتون متوجه شدم چقد نگران هستین. من زمانی که یکسال و نیمه بودم ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه درست میگین بدو اجازه خدا هیج اتفاقی نمیوفته من نگرانیم و ترسم از اینه که خدا برام بخواد ایجوری 

😔😔😔😔شما دارو مصرف کردین ؟ 

مرسی عزیزم دستت درد نکنه درست میگین بدو اجازه خدا هیج اتفاقی نمیوفته من نگرانیم و ترسم از اینه که خد ...

نه امیدتون به خدا باشه ان شاءالله که چیزی نمیشه بد به دلتون راه ندین♡ من همون شب به شدت تب کردم تشنجم بخاطر تبم بود و خب اره دیگه داروهای مربوط به قطع تب بهم داده لابد😂 و خداروشکر دیگه هیچوقت تا الان برام تکرار نشده

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...