دختر توی اولای سه ماهگی یه تشنج داشت که ما نمیدونستیم تشنجه به این صورت بود که سر وگردنش نصف بدن چپش جمع شد یه طرف چشاش و یه ثانیه بست مام فهمیدیم این حالت غیر عادی بردیمش دکتر گفت تشنجه نوشت بیمارستان طبی اطفال امام خمینی رفتیم اونجا تازه فهمیدیم تشنجه اونجام یبار شد ۶ روز بستری بودیم نوار مغزو و ازمایش و سنو مغزو اکو قلب هرچی بگین رو بچم انجام دادن گفتن چیزی نیست ولی براش قرص زد تشنج نوشتن فنوباربیتال بماند که توی این مدت چقدر سختی کشیدم و چقدر اذیت شدم هی گریه گریه دست به دامان خدا شدم ایمه معصومین اماما پیامبرا 😭😭😭😭بالاخره مرخصمون کردم هر ۱۲ ساعت باید فنوباربیتال میخورد دخترم حالا نو اینترنتم سرچ کردم که چقدر عوارض داره و ....که دیگه حالم بدتر شد بعد ۱۰ روز باز بردیم یه متخصص مغژ و اعصاب تو تهران دکتر محمود رضا اشرفی نوار مغز نوشت که همونجا انجام شد گفتن تو ده رو الحمدالله هیچ تشنجی نداشته ولی دکتر به واضح نگفت که چرا تشنج کرده و حتی دوز دارو رو پایین نیاورد فقط گفت همین دارو هر ۱۲ ساعت بده با یه ویتامین Dنوشت براش بعد وقت داد برای ۲ ماه دیگه که میشه ۱۷ ابان 
الان انقدر درباره تشنج سرچ کردم و فیلم هاشو دیدم که دیگه میترسم خدایی نکرده زبونم لال اسپاسم و گرفتگی اندام نداشته باشه دخترم بدترین نوع تشنجه هیچ درمان قطعی ام نداره امکان داره مغزش رشدش متوفقف بشه و کلی عارضه دیگه که فکرشم منو دیونه میکنه امروز انقدر دلم گرفت انقدر یجوری بودم همش بغض داشتم همش به دخترم نگاه میکردم اشکم میومد دیگه اخرش با خدا گفتم دوست ندارم بچم اینقدر زجر بکشه اگه قراره اون مریضی رو داشته باشه بمیره راحت بشه 😭😭😭😭😭