2777
2789

دختر توی اولای سه ماهگی یه تشنج داشت که ما نمیدونستیم تشنجه به این صورت بود که سر وگردنش نصف بدن چپش جمع شد یه طرف چشاش و یه ثانیه بست مام فهمیدیم این حالت غیر عادی بردیمش دکتر گفت تشنجه نوشت بیمارستان طبی اطفال امام خمینی رفتیم اونجا تازه فهمیدیم تشنجه اونجام یبار شد ۶ روز بستری بودیم نوار مغزو و ازمایش و سنو مغزو اکو قلب هرچی بگین رو بچم انجام دادن گفتن چیزی نیست ولی براش قرص زد تشنج نوشتن فنوباربیتال بماند که توی این مدت چقدر سختی کشیدم و چقدر اذیت شدم هی گریه گریه دست به دامان خدا شدم ایمه معصومین اماما پیامبرا 😭😭😭😭بالاخره مرخصمون کردم هر ۱۲ ساعت باید فنوباربیتال میخورد دخترم حالا نو اینترنتم سرچ کردم که چقدر عوارض داره و ....که دیگه حالم بدتر شد بعد ۱۰ روز باز بردیم یه متخصص مغژ و اعصاب تو تهران دکتر محمود رضا اشرفی نوار مغز نوشت که همونجا انجام شد گفتن تو ده رو الحمدالله هیچ تشنجی نداشته ولی دکتر به واضح نگفت که چرا تشنج کرده و حتی دوز دارو رو پایین نیاورد فقط گفت همین دارو هر ۱۲ ساعت بده با یه ویتامین Dنوشت براش بعد وقت داد برای ۲ ماه دیگه که میشه ۱۷ ابان 

الان انقدر درباره تشنج سرچ کردم و فیلم هاشو دیدم که دیگه میترسم خدایی نکرده زبونم لال اسپاسم و گرفتگی اندام نداشته باشه دخترم بدترین نوع تشنجه هیچ درمان قطعی ام نداره امکان داره مغزش رشدش متوفقف بشه و کلی عارضه دیگه که فکرشم منو دیونه میکنه امروز انقدر دلم گرفت انقدر یجوری بودم همش بغض داشتم همش به دخترم نگاه میکردم اشکم میومد دیگه اخرش با خدا گفتم دوست ندارم بچم اینقدر زجر بکشه اگه قراره اون مریضی رو داشته باشه بمیره راحت بشه 😭😭😭😭😭

وااای خدایا😭

حتما یه چیزی نذر حضرت رقیه کن از ته دلت از خدا شفاشو بخواه دوسه تا مرغ نذر کن بده به فقرا

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تو نت سرچ کن سرما خوردگی مضخرف ترین و بدترین چیزارو میاره بالا و کسایی ک در اثر سرماخوردگی مردنو میازه بالا!

نت خیلی چرت و پرت نوسته

نری بخاطر عوارض دارو قزصاش قطع کنیا

هیچیش نمیشه نترس من دوستم تو بچگی تشنج کرده الانم شاغله هیچیش نیس دیگم تشنج نکرد.. بمیره چیه!! بچت صاف و سالم داره راه میره زندگی میکنه دکترا گفتن هیچیش نیس نوار نغزش اوکی هس بعد تو نشسی گریه میکنی!!!!/بخاطر چی بخاطر سرچای گوگل

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

اینهمه استرس خودش سم هست

یکم خودتو آروم کن وبچه ات تحت نظر یه متخصص مغز واعصاب کودکان ببر ک همه جوره بهش اعتماد داری بقیه رو هم بسپار بخدا 

وقتی خدا هست ترسی به دلت نیاد

ایشالا بچه ات سالم وهیچیش نیست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم الهی که خدا به خودت صبر و به دخترت سلامتی بده. حالت رو درک میکنم عزیزم چون تیرماه امسال دختر توی سن دوسالگی به خاطر کرونا و تب تشنج کرد. مردم و زنده شدم تا دکتر متخصص مغز و اعصاب ویزیتش کرد و نوار مغزی گرفت. خدا رو شکر که کاملا بی عارضه بود اما خب من هم به قدری توی نت راجع به تشنج خوندم که واقعا وحشت کرده بودم. دکترهای زیادی رو هم راجع بهشون تحقیق کردم . اگر برات ممکنه پیش دکتر رونق ببرینش. کرج هستن. اما جزو برترینهای ایرانند و بسیار وقت میذارن. همه ی بیمارانشون که کوچولوهاشون سالهاست تحت نظر ایشون بودن واقعا راضی بودن. از خدا برای کوچولوتون سلامتی میخوام

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد

شما مادری عزیزم. چرا  به خاطر ۴ تا چرت و پرتی که توی اینترنت سرچ کردی بچه ات رو نفرین میکنی؟ 

من کاملا‌میفهمم که الان چه مشکلی پیدا کردی! استرس داشتی و رفتی کلی مطالب بد خوندی و مغزت داغ کرده‌ 

خواهش میکنم فقط سرچ نکن دیگه

من معده ام‌ناراحت بود. رفتم سرچ کردم. تمااااااام علایم سرطان معده رو داشتم. یک ماه تمام عزا گرفتم. همه رو ذله کردم. آخرش رفتم آندوسکوپی حتی زخم هم نداشتم. فقط ورم معده بود. 

اینترنت رو جمع کن.

بچه ات رو ببر ۲ تا دکتر خوب ‌نشون بده. اگرم گفتن‌چیزی نیست یعنی‌نیست. دیگه اینقدر کنجکاوی ‌نکن که اعصابت قاطی کنه. 

من کرونای شدید گرفتم. بعد از اینکه خوب شدم رفتم سرچ کردم. نوشته بود افرادی که کرونا میگیرن نمیدونم به اختلالات روانی مبتلا میشن و افسردگی و‌.....خنده ام گرفت اصلا.‌شاید اینا برای ۱ درصد افرادم ‌نباشه. 

وااای خدایا😭 حتما یه چیزی نذر حضرت رقیه کن از ته دلت از خدا شفاشو بخواه دوسه تا مرغ نذر کن بده به ...

قربون دستای کوچیکش بشم خودم یه دختر ۳ ساله دارم میبینمش یاد حضرت رقیه میوفتم ولی انقدر تو این مدت به دختر بزرگم سخت گرفت که میگم من لایق مادر شدن نیستم بخاطر همون خدا داره اینجور منو زجر میده ولی تنها امیدم به خداس 

با سه دکتر متخصص مشورت کن اگه نظرشون یکی هست عملی کن و دیگه نترس 

دکترش به من گفت که این مشکل و داره فقط گفت تا دوماه این دارو رو مصرف کنه بعد دوماه باز بیارینش همین من خودم تو گوگل سرچ کردم 

عزیزم توکلت بخدا باشه حتما پیش بهترین دکترای مغز و اعصاب ببر  بحق ناله های دل زینب سال بعد با ...

پیش دکتر محمود رضا اشرفی بردم میگن خیلی خوبه بزور ازش وقت گرفتم بس که از هرجای کشور میان پیشش

انشالله عزیزم انشالله تنها امیدم به خداس 

قربون دستای کوچیکش بشم خودم یه دختر ۳ ساله دارم میبینمش یاد حضرت رقیه میوفتم ولی انقدر تو این مدت به ...

ان شاءالله جواب میگیرین و شفا پیدا میکنه توکلتون به خدا باشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
عزیزم تو تو نت سرچ کن سرما خوردگی مضخرف ترین و بدترین چیزارو میاره بالا و کسایی ک در اثر سرماخوردگی ...

نه سر خود قرص شوقطع نمیکنم اصلا 

ولی دلم اشوبه نتوان اینو ندارم که بچم بزرگ بشه مثل یه تیکه گوشت بشه دور از جونش الان سه ماهشه دلم کباب میشه به حالش میشینم با خودم میگم اینو که خدا داد خودش من که اصلا روحمم خبر نداشت قراره حامله بشم پس خودشم نزاره مریض بشه وصحیح سالم باشه 

اینهمه استرس خودش سم هست یکم خودتو آروم کن وبچه ات تحت نظر یه متخصص مغز واعصاب کودکان ببر ک همه جور ...

انشالله خدا از دهنتون بشنوه برام دعا کنید خودم دلم اشوبه