2777
2789

من میخوام به کلاس ارایشگری برم از قب هم علاقه داشم یه چند وقت رفتم ولی شوهرم نزاشت برم الان یه پسر ۱۸ ماهه دارم میخوام برم مدرکشو بگیرم نمیزاره یکم پیش با بدبختز و دعوا بهم گفت باشه اما تهددکرد ک خطا کنی ال میشه بل میشه

مگه خطا کردی!!!؟؟؟ 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به خدا اخه تنهایی حق ندارم جایی برم بد بینه میگه ارایشگاه اسمش بده

چه ربطی داره بگو اسمه اونجا بده با طرز فکرت باشه تو راس میگی مهم منم که از خط قرمزام رد نمیشم 

😑

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡    
چه ربطی داره بگو اسمه اونجا بده با طرز فکرت باشه تو راس میگی مهم منم که از خط قرمزام رد نمیشم  ...

امروز اجازه داد که برم اما با مکافات و دعوا به نظرت برم کلاس هارو اخه عاشق ارایشگریم 

امروز اجازه داد که برم اما با مکافات و دعوا به نظرت برم کلاس هارو اخه عاشق ارایشگریم 

ببین من جات باشم منطقی صحبت میکنم میگم که اوالا اصلا بد نیس بیشتر خانما ارایش گر هستن اگه بد بود اونا هم نمیرفتن بعدشم گیریم که اصلا ارایشگاه بد باشه خب همه جا هس که ادم خطا کنه بهش رک بگو مهم منم که از خط قرمزام رد نمیشم فقط علاقه دارم دوست دارم ارایشگر بشم با دعوا راضی نکن منطقی راضیش کن

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡    
کارم درسته اخه میترسم وقتی ارایشگاه زدم نتونم موفق بشم تو سری خورم کنه

اگه از الان فکر میکنی نمیتونی موفق شی پس نمیشی😄 یه ادم منفی گرا هیچوقت موفق نمیشه

با هیچکس بحث نمیکنم سیمکارت هشتممه😂💔ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی =))))